25 februari 2012

Helt crazy vecka alltså

.
.
 Ni måste bara vara helt bäst, trots att jag inte gett ett enda litet pip ifrån mig, inte ett livstecken på 5 dagar, så har över 800 stycken av er kikat in här på bloggen var endaste dag. Helt otroligt, och nu börjar ni fråga efter mig också, och undra vart jag tagit vägen, hur gulligt är inte det, jag blir alldeles rörd (gah, vad sensetive jag blivit sedan jag fick barn...)!


Även om man skulle kunna tro det, så har jag inte slutat blogga, det har inte hänt mig något, och pausen har inte varit något aktivt val från min sida. Jag har bara haft så helt galet mycket jobb denna vecka! Jag har jobbat på, som en liten iller, medans papsen varit hemma och tagit hand om stackars Lillan som blev sjuk i måndags. I got a businesse to run you know, så då blir det M som får "vabba", fniss!


Ok, det är sent sent, och jag är supertrött, men efter vissa påtryckningar (ni vet vilka ni är :-)), ville jag inte lämna er i sticket ännu en dag, så jag beslutade mig nyss för att visa er minilite (Lillans nya ord) av vad jag gjort under veckan. Herre Gud, nu blev det så himla mycket jag vill visa er, så inte vet jag vart jag skall börja...





Shabby chic har blivit lite av en "grej of the day" för mig, och i veckan har jag gjort ett nytt försök på reportagefronten. En bunt bilder ligger och väntar på att redigeras, och skall tillsammans med text, inom en snar framtid, skickas iväg till olika magasin... Det är väl nu det kommer att visa sig, om förra reportaget bara var ren och skär nybörjartur... Håll tummar och tår är ni snälla...!





Homestyling och fotografering stod det på schemat i början av denna vecka. En gård, med "pållar" utanför knuten, var jobbet jag gjorde åt en mäklare. Två dagar tillbringade jag i Stockholm för det, och kunde absolut inte låta bli att fota de vackra djuren som busade runt i de snötäckta hagarna. En gång hästtjej alltid hästtjej tror jag.


Ja, det var en liten del av vad jag pysslat med under veckan. Jag har egentligen massor av så kul saker att berätta, men orkar liksom inte nu, så jag får återkomma med det allt eftersom. Nästa vecka ser det lite lugnare ut. Då skall jag ägna mig åt att skriva tre (3) reportage, fatta det, helt crazy det med (det var det som var det jag skrev om, att jag har nya uppdrag med lite annan karaktär), åt en fotograf som tar sååå fina bilder. Japp, nu får jag snart nypa sig i armen, eller hur?!


Tack för att ni så troget hängt kvar och väntat på att höra något från mig!


KRAM

HELENA



8 kommentarer:

House number 11 sa...

Åh, vad härligt att ha dig tillbaka. Jag har varit orolig, men jag har hoppats på att det var just jobb som uppehöll dig! Vilka fina bilder och underbara projekt! Jag är glad för din skull!
Ha en underbar helg och passa på att njuta av allt!
Kram

Kicki i Åre sa...

Underbart!
Klart man kikar in här och hoppas på nya inlägg, din blogg är ju den trevligaste! :)
Men jag förstår att du har fullt upp och det är ju superkul!

Hoppas du får en skön helg!
Själva ska vi iväg på skidtävlingar med kidsen!
Sol, blå himmel och vita fjäll, I like! :)

Kram

Livet de la crème sa...

Åh, vad roligt Helena! Låter som om du har fullt upp med massor av roliga grejer - det är bara att gratulera :)

Anonym sa...

tycker ju att det är heeelt underbart att du har massor med uppdrag och liksom inte lever på reklamblogg som många gör.Tack för att vi får del av ett riktigt liv som innehåller arbete, också;)Hört talas om dom som lämnar ut sina barn Fullständig om varenda förkylning osv, men är superhemliga kring sitt s.k arbete:)) Grattis till härligt liv&arbete! Dina bilder är suveräna!!
Sabina

mitt liv som jag sa...

Så roligt att det går så bra för dig, heja, heja :)!!! Och visst har man saknat dina inlägg men man hinner ju såklart inte med allt och då är det viktigt att prioritera så att man inte kör slut på sig.

Hoppas lilltösen är frisk och att ni får en riktigt härlig helg! Kram Jennifer

livinganddreams.blogspot.com sa...

Oh, låter ändå fantastiskt roligt :)
Hoppas du i fortsättningen får pusta ut emellanåt!

Kika in för lite outfits och inredningsinspiration!

Kram och mysig helg!

Anonym sa...

Hei
Godt du var tilbake, begynte å savne deg. Du har blitt en av favoritt bloggerene mine!!
Jeg planlegger å starte blogg selv. Har tenkt på det i to år, og nå vil jeg hoppe ut i det, men jeg synes det er litt skummelt. Hva vil folk rundt meg og bekjente tenke og si liksom! Grunnen til min blogg er at jeg eeelsker interiør interiør interiør. Vil gjerne jobbe med det og aller helt vil jeg skrive repotasjer som du gjør. Derfor lurte jeg på om du har lyst å fortelle meg ca hvor mye man kan tjene på det?? ( ca holder)Har veldig lyst å slutte i jobben jeg har nå ettehvert vis det går an å livnære seg på det og evt litt interiørveiledning.
Beklager langt innlegg, men dette er så viktig for meg.
Mange klemmer fra Heidi

lottasworld.blogg.se sa...

vad härligt att det går så bra för dig! och vilka fina bilder :) hoppas att du får en fin helg och hinner andas ut lite. kram

Related Posts with Thumbnails