15 juni 2010

Sommartävling!

.
.
God morgon på Er alla fina bloggare!

Det är en lycklig mamma som bloggar från favoritsoffan denna morgon! Som ni vet har jag varit en sväng till Oslo för att bidraga en smula till hushållskassan :-) Ni som har barn kan säkert tänka er hur härligt det är att komma hem till en liten solstråle, som skiner upp och säger - Fiiina mamma! Och sedan ger mig en bamsekram och världens godaste puss!!! Lycka!


***

Tävling!

Så här i början på sommaren, när hoppet om soliga dagar och ljumma kvällar fortfarande brinner ute i de flesta svenska stugorna, bjussar jag på en toppentävling!


Nu har Du har chansen att vinna den här supersöta sommarklänningen (till ett värde av 598 :-), eller ett presentkort värt 300:-, från Lucky Ellens webshop!




 Alva är endast uppsydd i ett begränsat antal och sydd i en fantastiskt mjuk tunn bomull i naturvitt med marinblå tunna ränder. Bomullen kommer från området Khadi i Indien, som är känd för sin höga kvalitet. Axelbanden är justerbara med tre knapphål för perfekt passform. Framsidan pryds av en fin marinblå brodyr och baksidan av ett Lucky Ellen-hjärta i röd brodyr, med texten ”Lucky Ellen – yours truly”. Noggrant utvalda spetsar pryder kanten längst ner och halsringningen. Finns i storlek 110-164!


 


Så här gör du för att delta i tävlingen!


1. Deltagare med egen blogg:

a) Kopiera bilden på klänningen högst upp i högerspalten och lägg in den i din egen höger eller vänsterspalt.

b) Länka bilden till detta inlägg.

c) Skriv en kommentar under detta inlägg och berätta varför just du skall vinna tävlingen!


2. Deltagare utan egen blogg:

Skriv bara en kommentar under detta inlägg och berätta varför just du skall vinna!


Tävlingen pågår fram till den 30 juni klockan 24:00, vinnaren redovisas dagen efter!

Lycka till!

.

20 kommentarer:

Linruz sa...

Vilken mamma skulle inte smälta av det bemötandet??
Kram Lina

Anonym sa...

Hej positiva du!
jag skulle så gärna vilja delta i din Lucky-Ellen sommartävling för min dotter Ellen 4 år har äntligen kommit över den syskonchock hon fick för 3 månader sedan då lillebror kom och hon blev som förbytt. Äntligen är hon sitt vanliga glada jag, och det är vi så lyckliga för.
Somnriga hälsningar Jenni

Anonym sa...

hej!
Har i dagarna fått ett brev av min arbetsgivare om att jag måste uppge "bisysslor" då jag jobbar natt 75% måste man ha bisysslor, dom kan tydligen neka en att ha vissa bisysslor som konkurerar med sitt eget jobb, vad säger din arbetsgivare att du har bisysslor i Norge?

Mvh A

Anonym sa...

Därför att min fina guddotter skulle vara så söt i den, min egen lilla pärla får växa till sig lite innan hon passar i Lucky Ellen. Tack för din fina blogg! /Philippa

MITT VITA HUS sa...

hi hi, snart hos mig med;) vi har testat kläderna i dag och åh vad härliga dom är:) Hoppas du har det bra i Norge, förresten är du sy sugen nu när mitt kök är nästan klart skulle det passa med lite nya gardiner:) Kramis M

På vår udde! sa...

Hej A: Min arbetsgivare har ingen anledning att säga någonting om min "bisyssla", eftersom jag är 100% tjänstledig från min tjänst som narkossyrra på sjukhuset här i stan! Jag gör vad jag vill med min tid, jobbar oftast ingenting men ibland åker jag en sväng till Oslo och jobbar några dagar! Det är skillnad på det och att ha en deltidstjänst! Lycka till med din arbetsgivare!

Livet de la crème sa...

Klänningen skulle passa Karla som handen i handsken! Hon är dessutom just nu inne i en period när hon vägrar ha långbyxor (prinsessor har inte byxor). Klänningarna räcker inte riktigt till då de bara klarar en dag innan de måste in i tvättmaskinen (prinsessor spiller tydligen då och då, de tycker även om att rulla i gräset och leka i sandlådan :)

Anonym sa...

Skulle vara ljuvlig på min minsta dotter som är inne i en riktig "klänning-period".
Och desstuom heter hon ELLEN.

MVH Johanna

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Åh så fin klänning!

Den skulle passa mina döttrar som "prinsessan i klänningen". Först skulle min största skatt Maja få ha den, sedan skulle min Ellen få ärva. Lucky me som har en egen Ellen. Fantstisk kollektion och urmysigt namn på märket!

Jag hejjar på mig!

Kram på dig Helena!

Anonym sa...

Som pojkmamma med bara pojkar i släkten, (alla barnens kusiner är killar) så blev jag överlycklig när min vän bad mig bli gudmor till deras tjej ! Äntligen kan även jag handla tjejsaker som hårspännen mm :)
Tror min guddotter Agnes skulle passa fin fint i klänningen !
Hon är numera 4 år så stl. funkar.
Kram Kicki i Åre

Anonym sa...

Hej Helena!
Måste bara vara med i din tävling igen, tror att Frida skulle bli jättefin i klänningen sen får Tyra ta över den & naturligtvis blir även hon jättefin i den.
Stl 122 skulle passa stora fröken just nu.
Kramar Ilse

Anonym sa...

Hej !

En sådan klänning måste jag köpa eller gärna vinna eftersom jag ju har fyra barn, och de tre första är pojkar, och nr 4 en flicka!

Mvh,
malijoli@gmail.com

Kristina sa...

Hej! Så söt klänning! Tänker genast på min minsta flicka, 17 månader yngre än sin storasyster och får nästan alltid ärvda kläder från henne och för minstingen är det så speciellt att få något "eget" och "nytt" som inte kommer från storasyster!
Fin blogg!
Mvh
Kristina i Ljungskile

Sofia sa...

Jag skulle gärna vilja vinna klännningen till min dotter som är lite nervös och ledsen över att byta avdelning på dagis - tänk vad härligt att ha nytt och fint på sig första dagen med de "stora barnen". Hon är 3 år och stl 104 passar.

Malin sa...

Åhh, vilken underbar klänning. Den skulle jag gärna vilja vinna. Min mörka, vackra dotter skulle vara helt ljuvligt söt i den!

Anonym sa...

Hej!
Har nyligen hittat din blogg och är numera in dagligen (flera gånger...hihi...)Jag vill gärna vinna den superfina klänningen till min lilla Alva. Hon älskar klänningar och tycker att hon är så fin trots att det mesta är ärvt eller från rean på Lindex. Skulle vara så kul att se henne i något så fint!
Kram Lyckliga Alvas MAMMA

Anonym sa...

hej hej!
jag skulle gärna vilja vinna denna fina sommarklänning till en söt liten tjej. för att locka fram sommaren som knappt kommit än. :)
martina_holst@hotmail.com

fananda sa...

Hej.
Har en tjej som är mycket klädintresserad- undrar var hon ärvt det ifrån:) Jag är lite av en odd molly älskare och således dottern oxå. Hon skulle bli så fantastiskt glad över denna klänning som har lite Odd- känsla i sej tycker jag....Som det är just nu får hon liksom många andra barn mest ärva kläder tyvärr.
Tack för en fin och underhållande blogg.
Jessica

Anonym sa...

Hej på dig i sommarvärmen!
Å vad jag skulle vilja vinna den söta klänningen till min väns lilla dotter annaklara,som jag ska besöka här i sommar.Vi kan tyvärr inte få egna barn men jag älskar att skämma bort mina vänners underbara barn.
Tack för en härlig blogg,förstår att du njutit av härjedalen,är själv från jämtland. Hälsningar Malin

House number 15 sa...

Vilken ljuvlig sommarklänning! Den skulle verkligen passa min lilla tjej, Svea. Hon älskar klänningar och skulle bli lika glad som sin mamma om vi skulle ha turen att vinna.

Ha det gott!
Kram Christina

Related Posts with Thumbnails