27 mars 2012

Ny väska och nya pjuck

.
.
Vet inte hur länge jag gått omkring med plånbok, almanacka, telefon och läppglans i handen, men det börjar på att bli ganska länge nu. Jag har på något knasigt sätt tänkt att jag minsann inte skall köpa mig någon halvmesig väska, när det enda jag egentligen vill ha är en Bayswater från Mulberry. Ok, den är dyr, men den är inte sådär galet dyra att man bara inte kan köpa den (tyvärr dyker det bara upp något annat jag måste köpa för de där slantarna hela tiden, så det har inte blivit någon ännu...). Inte som en sådan där snygg Chanelväska som jag önskade mig här. En sådan går loss på typ 30 lakan
och det mina damer, är sjukt dyrt!


Nåväl, förra torsdagen fick jag lov att gå omkring med bindor i byxfickan, eftersom jag inte hade någon handväska. Det kändes lite som droppen och jag drog ned på stan för att, trots att jag satt mig för att inte göra det, köpa mig en "halv-ok" väska.


Hittade genast denna som bara var så "perfa" åt mig. Lagom stor, lagom prislapp och just "min" färg! Supernöjd trippade jag ut från affären med väskan i handen och bindorna i ett fack. Väl ute på gatan välde det en känsla över mig att, ghaaa, jag måste ha ett par nya skor också!!!




Det fick bli ett par med klack denna gång. Jag har i princip alltid gått omkring i höga klackar, fram till det att jag blev gravid (då det blev badtofflor storlek 42 den sista månaden). Och efter graviditeten var det definitivt inte aktuellt att vingla runt på klackar och balansera en liten bebbe på armen. Nej platta rejäla skor a la Dr Marten och Converse har funkat bäst för mig. Men nyligen fick jag en sådan lust på klackar igen, så ett par snygga boots/stövletter i mjuk fin mocka inhandlades och jag är bara så nöjd.


Precis som med inredning så blir det på något sätt så att, börjar man på att byta ut något,
ja då vill man bara fortsätta... På HM fyndade jag den lilla toppen för 99 kr och efter det blev jag fast. Några t-shirts, linnen och en tröja blev med hem och givetvis kände jag genast att jag måste ha några par nya byxor också. Men pling, där tog tiden slut, så några byxor hanns det inte med.


En sak är i alla fall säker, min tunika-period är nu helt över. Inte en endaste tunika kommer jag att sätta på mig igen. Är så vansinnigt less på allt vad tunikor, volanger, rosetter och spets heter,
 så jag kommer att göra mig av med var enda en av dem en efter en.
Var så säker!


Helena
.
.
.

11 kommentarer:

Victoria Glosemeyer sa...

Wow, så snyggt! Den väskan gillade jag skarpt!
Och så kul att det går så bra för ditt företag, jag följer dig dagligen men är usel på att kommentera...
Kram

Anonym sa...

Tack för snabbtitten idag!
Snygg väska!
I slutet av april är M färdigbehandad. Vad sägs om en tripp till Sthlm då för lite mys & shopping? :-)
Kram Marléne
P.S Ha det gott i Lofsis.....

Anonym sa...

Hej, vilken fin väska. Var hittade du den?? Du är så smal och snygg så du behöver verkligen ingen tunika. Lycka till med företaget, läser din blogg och gillar den verkligen. Den känns äkta och jordnära men ändå snygg och glammig, i en mer normal nivå.
(för mig). Kram Camilla B

Helenas enkla vardag sa...

Jättefin outfit!
jag hade också sucktat länge efter en Bayswater och hittade den i Dubai, till ett helt annat pris och jag är så nöjd! Men inte blev jag lyckligare för det hihi!! Din väska var supersnygg, så var du riktigt nöjd med den!
Kram Helena

Enkel stil sa...

Snyggt!! Visst kan man bli trött på tunikorna. Fram med lite snygga kvinniga kläder. Jag fick en väska som liknar din fina från Liebeskind av snälla mannen i födelsedagspresent. Älskar den.
Ha en bra dag.
Anita

mitt liv som jag sa...

Kanonsnyggt! Kram Jennifer

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Så bra och roligt skrivet! Och så snygg du är!

KRAM

LIFE by TESS sa...

Känner igen det där att börja, fortsätta och gå all in!

Snygga "fynd" du shoppat!

Fru Martinsson sa...

Vilken underbar shoppingtur, förstår att du känner dig nöjd!!

Kicki i Åre sa...

Snyggt!
Försökte shoppa lite idag för jag är i Sthlm på jobb, men det var så mycket folk , orkade inte prova någonting ..,
Kollade in nya Mood gallerian som var trevlig ! :)

Kram

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Ah vilka fina fynd! Supersnyggt, måste nog bege mig till city snart för lite shopping. kram

Related Posts with Thumbnails