17 mars 2012

Öppethus på Udden!

.
.
Pyser mest omkring här hemma och plockar lite, det är så skönt att vara hemma igen.
Lillan, M och jag åt frukost nere på bryggan idag. Samtidigt matade vi en flock gräsänder som boat i det isfria vattnet, som bildar en liten sjö utanför vår brygga, hur mysigt som helst var det. Några fårskinnsfällar på en bänk, ett litet bord och en bricka med frulle sen var det bara att råmysa!

Ikväll känner jag för lite mer avancerad matlagning och riktigt lördagsmys, vi är inte så mycket fredagsmysare. Jag tycker inte som många andra att fredagen är veckans bästa dag, vi är ofta så trötta efter veckans arbete då. Nej, här är det lördagsmys som gäller, när alla är pigga och glada och haft sovmorgon och allt!

 
Det var många som var förhindrade att komma hem till mig,
när jag hade öppethus en torsdag för några veckor sedan. Men nu behöver ni inte vara ledsna för det, för i morgon kör jag ett öppethus igen.

Många är upptagna med diverse middagar, sportaktiviter och annat kul på just söndagar, så därför kör jag öppethus hela dagen! Från och med klockan 11.00 och fram till kvällen är det bara att droppa in för att klämma, känna och shoppa kalasfina barnkläder!

Alla är välkomna, kända och okända, ingen förbokning el dyl krävs. 
Om du inte vet vart jag bor, kan du bara skicka mig ett mail så sänder jag över adressen.Varmt välkomna till Udden!


Helena
4 kommentarer:

LIFE by TESS sa...

Pompdelux barnkläder ser verkligen superfina ut och helt i min smak. Har tyvärr aldrig sett dem irl. så synd man inte bor närmre dej;)

Hoppas visningen blir lyckad.

KRAM

Fru Martinsson sa...

Kläderna är verkligen superfina och bra priser!!

Ha en härlig dag!

Anonym sa...

Vilka kanonfina kläder! Synd bara att "barnet" blivit 22...........!
Gillar din blogg!

Anonym sa...

Fick hem en hel hög med kläder från Pomp de Lux för ett par veckor sedan och jag och mina killar är så himla nöjda. Vi var på öppet hus hos säljare Malin i Kumla. Himla trevligt sätt att träffas och handla fina barnkläder på. Hoppas ditt öppna hus blev lyckat Helena. Kram Marlene

Related Posts with Thumbnails