27 juni 2012

Köket vi köptIgår bar det av till Stockholm, för att titta på kök till bygget, och hem kom vi med ett sproilans, super duper snyggaste köket i bagaget. Eller ja, inte bokstavligen då förstås, men inköpt är det i alla fall och nu väntar vi bara på att vi skall ha ett hus att stoppa in det i.

Alla papper är nu klara, tomten är officiellt utstakad av kommunen och det är i princip bara att stoppa spaden i jorden!


Vilket kök blev det nu då?


Jodå, med inspiration från "det svarta huset här på området som jag bara älskar och har lovat er att visa några små pics från så småning om (tack för det Linda!)", så föll valet på ett superstilrent kök från Binova med vitvaror från Gaggenau.
Det är superhöga luckor upptill, hela 268 cm, vilket passar perfekt eftersom väggliven kommer att vara 270 cm och takhöjden i mitten på rummet kommer att vara hela 5 meter.
Vi hade tänkt ha ett kök utan överskåp med ett fönster över bänken istället, men insåg att det blir för lite förvaring. Köket är 360 cm långt och i underskåpen döljer sig en ugn och en diskmaskin, så ni kan ju tänka er vad lite förvaring det blivit utan överskåp.
Smart spishäll med plattorna på rad i stället för i en fyrkant!


Nej, nu måste jag rusa, det blir Stockholm idag med, men idag skall jag fota för ett reportage. Superkul kommer det att bli!

Kram och håll tummarna för solglimtar idag!


Helena


9 kommentarer:

Tess sa...

Superfint!!!

Anonym sa...

Riktigt riktigt snyggt kök!!

helen by the westcoast sa...

Hej! Följer din blogg regelbundet.mkt inspiration och så har jag också fyllt 40! fFörresten, jag är också syrra,jobbar som DSK.Du har lyckats med det jag allra helst också skulle vilja, det kreativa skapandet. Startade själv en blogg för några år sedan, men tyvärr saknades tiden för att göra det riktigt bra.Planerar starta om på nytt och försöka skriva om det jag känner mest för. Lyckönskningar till dig och ditt nya arbete!

Unknown sa...

Grymt snyggt kök! Ska bli spännande att se på plats så småningom :)

Kram Catta

Kicki i Åre sa...

Åh så tjusigt det kommer bli !!

Stilrent och snyggt !

Kram

Anonym sa...

Jättefint kök! Bra val!

Isabella sa...

Vilket snyggt kök ni valde! Älskar vita simplistiska kök med skåp utan handtag! Låter helt fantastiskt med så höga rum dessutom:)

Anonym sa...

Det där kommer att bli ursnyggt! Hoppas vi kommer att få följa bygget här på bloggen framöver. Kram Linda

Anonym sa...

Har själv tittat på just det köket, supersnyggt! Skall bli kul att se hur bygget går framöver!

Related Posts with Thumbnails