25 februari 2010

Blandad kompott

....
....
Huvudvärken har spelat andrafiolen idag (väl dold av effektiv medicinering...) och jag har varit i farten hela dagen!
..
Hade tulpaner i en vas på den här brickan, som jag är mycket förtjust i, men de hade gjort sitt så nu får mina ljusstakar från Mateus stå på den så länge, tills jag får handla nya!
...
.....
..
Har ni tänkt på vad ofta det står i inredningsreportage tex. "matta från Marakech" eller "kuddarna inköpta vid en resa till Marakech"! Herre Gud har alla med trendiga hem varit Marakech eller? Önskar att jag kunde skriva att "brickan har jag köpt i Marakech", men det har jag ju inte! Den är från en krims-krams affär, men den är riktigt fin, tung och gedigen på något sätt!
..
....
.
Nu kanske ni undrar varför jag tagit kort på en bunt tyg! Jo, det är nämligen inte bara en bunt tyg, det är 1700-tals rullgardiner, tre stycken som jag sytt på beställning! De är nu färdiga för leverans! Min allra första! :-)
..
....
.
Lustigt det är med barn. Igår var lilla Tildis så lugn och ville mest bara titta i böcker, se på TV och gosa, skönt när man inte var pigg! Idag var hon en liten busa igen, och skuttade runt och lekte "gömma sig bakom stolen" och sådant! Gissar att hon var glad att mamma var pigg igen!
.
.

8 kommentarer:

Kristin sa...

God morgen Helena! Håper migrenen gir seg etterhvert, og at du får en fin fin helg! Jeg elsker lysestaken fra Matheus. Ønsker meg masse av Matheus-serviset til bryllupet:-) Nyt helgen! Det skal jeg sammen med mannen i Strømstad:-)God klem Kristin

chatarina sa...

Hej! Vad roligt att du får sälja gardiner..dom är säkert jättefina!! Ha en bra dag..här i Gävle snöar det i dag men med bara en minus grad:)
kram

På vår udde! sa...

Kristin: Mateus porslin är superfint! Skulle vilja ha lite skålar! Ha det så trevligt i Strömstad, en härlig stad! Själv åker jag till Oslo, en stad som jag älskar!

Chatarina: Ja, det är verkligen jättekul med gardinerna, det finns bilder på dem längre tillbaks i min blogg! Hoppas jag får fler "beställningar"! Vädret är detsamma här som i Gävle!


Ha en toppendag tjejer!

MITT VITA HUS sa...

hrmmm jasså du syr på beställning *ler* Vad tar du?? Jag är sugen på två:) Krya på dig med din huvudvär, stor kram Mia

På vår udde! sa...

Mia: Priset kommer ann lite på hur stort fönstret är. Men ett "normalstort" fönster (ca 100 cm brett) blir ungefär 700 kronor. Då är det med vackra handblåsta glasringar, läderflärpar och krokar till väggen (att fästa linorna på)! Frakt tillkommer med ca 50 kronor!
Mindre gardiner -billigare! Större -dyrare!
Kram Helena

Søstrene Andersen sa...

Fine bilder:)
Den staken er jo så fiiin!!
Flink du er som syr:)
Og koselig "pakket" med den lille sløyfen;)

God bedring og god helg,
klem L :o)

Ocean showroom sa...

Hej Helena! Den ljusstaken är så vacker. Här i hemmet har vi en del mateus men tyvärr inte ljusstaken. ;-)!Skönt att du mår bättre. Idag ska vi till fjällen och i år blir det turer med varsin pulka! :-) Gissar att Wilma kommer att åka skidor lite då och då men slappa en hel del i pulka också! Ha en skön helg! Kram alexandra

På vår udde! sa...

S. Andersen: Ljusstakarna år absoluta favoriter hos mig! En skön helg önskar jag dig!

Alexandra: Härligt med fjälltur! Vi åker inte i år, spar pengarna till husbygget istället, men de två stora tjejerna åkte iväg till Lofsdalen med farfar idag! Längtar till huset är klart och Tildis kan stå på ett par skidor! Ha en härlig ferie!

Related Posts with Thumbnails