23 februari 2010

Lek och bus

.
.
Vår lilla Tildis börjar verkligen bli stora damen, Gud vad fort det går! Det var inte så länge sedan hon var nöjd med att bara strosa omkring här hemma med mig på dagarna. Märker nu mer och mer vad hon tex. behöver träffa andra barn, och att hon saknar sina systrar när dom inte är här hos oss. Hon frågar efter dem ofta, och Bea (Philias lilling) "ringer" hon till så fort hon får en telefon i handen! I januari nästa år skall hon börja på dagis, då är hon 2,5 år, fram till dess skall jag (eller pappa ibland) vara hemma med henne och då vill det till att vi hittar på saker om dagarna, så det här blir ett riktigt härligt år för oss båda!
.
.
Tildis testar sina nya badyxor och "puffar" inför dagens begivenheter!
Men vänta lite nu... är det på huvudet man skall ha sina badbyxor?!
.
.
Igår var vi på Öppna Förskolan, det gillar hon skarpt! Idag var vi hemma hos Philia och lekte med Beabus och sedan for vi iväg till badhuset! Hon älskar att bada, både i badkar och i badhus, ja i sjön med för den delen!
.
Känner mig trött efter en lång dag, och har "ett migränanfall" på lut, så nu skall jag sova, tidigt för en gångs skull!
....
Natti, natti!
.
.

12 kommentarer:

Philia sa...

Söööt! Hoppas migränanfallet kan motas med lite "Philiastuff" blink blink!

Sov så gott - Grankott!!!

Kram P

Signe 1 sa...

Hej! Är förstagångsbesökare här!:-) Kanonmysig blogg, ska kika vidare här lite nu, *ler*!
Må gott! Kram Sofia

Helenas loggbok sa...

Vilken lite goding du har! Gäller att ta vara på tiden. Det går ju så fort och rätt som det är så är de tonåringar.
Hoppas migränanfallet kan botas med lite sömn och att det är över i morgon bitti!
Sov gott och Stor kram
Helena

På vår udde! sa...

Philia: Tack vare "Philiastuffet" kan jag vara uppe och ta hand om min lilla goding, men migränen lurar där bakom "dimman"!

Sofia: Hej och välkommen till mig! Hoppas du trivs och stannar! Här bjuds på blandad kompott!

Helena: Ja, visst är hon söt vår lilla Tildis! Innan man fick barn trodde man att det var en klycha när alla sa "det går så fort"! Nu vet jag att det verkligen stämmer!

Ha en bra dag rara bloggisar!

Anonym sa...

Härligt! Vill ni ha fler barn, fast tre kanske räcker ;) Halvsyskon kan vara till stor glädje!

Kram Greta

mamma muh sa...

Följer din blogg med mycket nöje! Du är en härlig person Helena!:) Kul att fått träffa dig! Hoppas du o "Lillskruttan" kan ta en tur till Torshälla imorgon (torsdag). Tänkte bjuda på lunch! Och en promenad i metropolen Torshälla kanske?!

Kram "Favvoopsyster"

På vår udde! sa...

Greta: Jag är ingen ungdom längre och riskerna med barnafödande i min ålder är flera. Vi har det så bra med våra tre friska fina tjejer så vi är så nöjda som det är! De stora tjejerna är jätteförtjusta i sin lillasyster och Tildis fullkommligt avgudar sina storasystrar som bor hos oss varannan vecka. Vi hoppas att de kommer fortsätta att vara tighta trots åldersskillnaden!

Favvoopsyster: Kul att du vill följa med mig i "min värld"! Du är toppen, alltid sprudlande glad och smittar av dig på den suraste doktor eller undersköterska (anestesin är ju aldrig sura och vissa opsyrror är ju mission impossible)! Klart att vi kommer till Torshälla på en lunch imorgon, bara bilen kommer hem från verkstan ikväll!

Kramar till er!

MITT VITA HUS sa...

´Ja det växer så fort de små livet Underbart att kunna vara hemma så länge med henne, själv var jagtyungen att gå tillbaka till studierna ganska tidigt och det ångar man ju lite nu! Ha en underbar dag, stor kram Mia

Lugan gatan sa...

Hej! Vilken skön liten tjej ni har.=) Tycker själv att åldern våra små tjejer befinner sig i är den roligaste i småbarnsåren. Nyfikenheten är stor och humöret brukar vara ok!!
Många roliga skratt får man.
Hoppas migränen har gett med sig och du får en fin dag!!

Kram/ Jeanette

* väldigt roligt att du svarar på alla inlägg!!

På vår udde! sa...

Mia: Jag ser det verkligen som en stor förmån att jag kan vara hemma så här länge, önskar att alla barn kunde få ha det så! Men de är klart att alla inte har den möjligheten. Jag är tacksam!

Jeanette: Migränen "lurar i vassen", har faktiskt fullt sjå att hålla näsan ovan vattenytan idag... Trist dag för Tildis! Visst är det en härlig ålder, händer något nytt HELA tiden! Vi har nog haft tur för Tildis har faktiskt alltid varit en glad och nöjd liten skrutta!

Kram på er och tack för era kommentarer!

Signe 1 sa...

Hej igen!
Tack för den gulliga kommentaren hos mig. SJÄLVKLART kan du vara med och tävla såhär i elfte timmen:-) Önskar dig lycka till!
Stora kramen Sofia

På vår udde! sa...

Sofia: Ååå så bra! För oj, vad glad jag skulle bli om jag vann en sådan fin skål! Släpper pannan (migränen) ett tag och håller tummarna! Kram

Related Posts with Thumbnails