1 juni 2011

Kolla mina grislampor!

.
.
Hello friends!

Ja, som ni kanske listat ut vid tidigare inlägg har vårt hem alltså fotats för ett inredningsreportage!
Är inte det kul, så säg?! Anna och fotografen Jonas var här hela måndagen och det var så spännande! Gissa om jag blev ännu mer sugen på att byta bana...

 Reportaget är sålt till Plaza Interiör och skulle först publiceras redan denna sommar, men tyvärr hanns det inte med, så nu får vi vänta ända till nästa sommar.
Känns som en evighet faktiskt.

Hur som helst har det då piffatst lite här hemma inför denna fotografering. Bland annat har köket fått nya lampor. Nja, nya och nya beror ju på hur man ser det.
Det är två "grislampor" (ni vet sådana som små kultingar värms under) som jag
 köpt på Blocket och själv fixat till. Nåväl, själv var väl att ta i, för det är världens bästa pappa (nämligen min pappa) som fixat det elektriska med tygklädd sladd och allt, men det är jag själv som målat dem, både invändigt och utvändigt! 
Kromfärg på insidan och matt vit hobbyfärg på utsidan, och var kan färgen komma ifrån tro??!
 Hi, hi!
Såhär såg lamporna ut när jag köpte dem.
 Märkligt nog var det en man i ett höghus mitt i stan som sålde dem. Han hade ett helt källarförråd fullt av grisstinkande skitiga sådana här lampor, inkastade huller om buller på golvet. Jag är lite feg av mig så jag tog med mig mamma dit för att kolla på dem och det var tur det, för jag hade nog inte vågat att följa med den mannen ner i en källare, med tunga ståldörrar, i just det området i stan...

Men festligast av allt var ändå mammas min när hon såg lamporna, skitiga, rostiga och dana som de var. Jag lovar att lilla mamsen just då gav uttrycket "hon såg ut som ett frågetecken" ett ansikte!!!

Jag är verkligen supernöjd med resultatet och köket blev så fint med två lampor. När man har ett så pass stort kök som vi har, kan det lätt se lite fjuttigt ut med en lampa, och det gjorde det hos oss.


Ha en fin dag!


Kram
.
..
P
Liten uppdatering: Jag vill bara berätta att första gången jag besökte Anna-Malins blogg Helt Enkelt såg jag detta inlägg. Jag blev helt såld på hennes blogg och stil! Bilderna med de orange lamporna har funnits kvar i mitt huvud sedan dess!
.
.
.

13 kommentarer:

Unknown sa...

Hej!
Lamporna är verkligen ursnygga.Jag har ju likadana fast i zink, typ!!

Vi väntar med spänning på nästa sommar.

Kram Anna

Husbysjutolfts sa...

Måste först säga att ert badrum blev jättesnyggt.
Grislamporna blev kanoners. Lite skoj det där med grislampor, Min svåger f.d grisfarmare,(ung sådan) dem bor fortfarande kvar på gården där dem haft grisar. men han är inte längre grisbonde. när han får frågan om man får köpa grislampor tittar han konstigt på en och säger KÖPA!??? du kan få.;-)

Tessa. sa...

Wow, det blev verkligen kanonbra!! De gjorde sig superbra över ert matbord.

Kram!

MIA på MITT VITA HUS sa...

Åhh H du är så himla pysselduktig:)) Det kommer ju bli ett hur fint reportage som helst:)) Jag vämntar med spänning på samma gäng ju;) Inte alls långt kvar pirr pirr:))

Hoppas du mår bättre själv är jag dösnuvig och ska åka på löneförhandling (ja eller förhandling kan man ju knappt kalla det, man tager vad man får typ;)...

Kraam

Anonym sa...

Sann inspiration! Vad duktig du är, och vad påhittig! Fint det blev =)

/Greta

17doors sa...

Å vilken rolig story med grislamporna o din mamma! Ska bli superkul att se det färdiga reportaget!
Hälsningar Ulrika

Trude sa...

Nydelige lamper men jeg likte gardinen dine enda mer;) Kanskje du har blogget om de tidligere, hvis ikke gjør det;))) Huset ditt og plassen det ligger er bare herlig:) Klem fra Norge:)

Anonym sa...

ÅÅ va fint det blev med lamporna:)

millandante sa...

Hade velat se din mammas min där nere i källaren...:) Men resultatet... SÅÅÅ himla fint!! Hela ditt hem är enormt snyggt, förstår att man vill göra reportage hos er! Och badrummet, wow!!!

Kram från en inspirerad Milla

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Du har vekligen fått till lamporna jättefina!!

mammaxtre sa...

Så fina de blev lamporna!

Vad roligt med repotagen, även fast det dröjer. Sträck på dig, det skulle nog jag ha gjort :-)

Anonym sa...

Vad fint det blev, och vad duktig du är!! Jag ser också med spänning fram emot reportaget.

Kram från Anna i Skåne

Anonym sa...

Hej
vad fina de blev ommålade
mm mvh mannen från källaren i huset mitt i stan dvs nr 18

Related Posts with Thumbnails