28 juni 2011

Palmer i ropet

.
.
En liten palm fick flytta in i vardagsrummet strax före fotograferingen för Plaza Interiör i slutet av maj. Egentligen ville jag ha ett olivträd, men tyckte att de var lite dyra (speciellt eftersom de är svåra att hålla vid liv innomhus), så jag köpte en palm istället till en fjärdedel av priset. Det var inte så genomtänkt men jag behövde något att "fylla ut" med.
Palmen passade bra in och nu är jag väldigt nöjd med köpet. Kanske skulle jag vilja byta ut den mot en lite mer "kul" palmsort, nu när jag har kommit över den där 80-taliga känslan
 som jag tidigare fick av palmer.


En av mina absoluta bloggfavoriter Daniella Witte, som har en helt otrolig känsla för inredning och fotografering, inspirerar som få och har ett helt fantastiskt hus, har inrett med några palmer. Så otroligt snyggt!!! Har ni förresten inte besökt hennes blogg ännu måste ni bara göra det.
Vad säger ni om hennes entré och "arret" i vardagsrummet?
Fabulöst, om ni frågar mig!


Kram Helena
.
.
.

7 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Tjingeling!

Fint med Palm, speciellt till bambusoffan;)

Här är det galet läge, feber, och lite piff inför torsdag på det, hrrmmm...

Kram

Daniella Witte sa...

Tack för dina fina ord Helena. Jag blev otroligt glad av din komplimang och tycker det är kul att du uppmärksammar att jag inte kör på "säkra kort". Min passion är att alltid skapa utifrån min egen känsla utan att påverkas av vad som är "inne" just nu. Det är roligare så:)

Stor kraam till dig!

Piffa o Puffa sa...

Håller med. Hennes blogg är fantastisk men det är din också.
Kramar Anette

A House With A View sa...

Jättefin inspiration! Och tack för bloggtipset!!

kraaaaaaaaaaaaaam aka

Anonym sa...

snyggt

evalevabo sa...

Gillar oxå palmer. Har en lagom stor typ som din i arbetsrummet. Perfekt. Och lätt skött.
God Jul

Blogg by Maliin Stoor sa...

Känner starkare och starkare för dessa - har dock lite svårt att hålla saker och ting i livet... kanske finns hopp med denna variant!?

Må gott


Maliin

Related Posts with Thumbnails