29 juni 2011

Hjälp!!!

.
.
Vad är det här för jäkla meddelande?

"Du har överskridit kvoten för bildöverföring.
Om du vill ha mer information besöker du denna Blogger-hjälpsida"

Någon som drabbats? Någon som vet vad man skall göra?
Kostar det att blogga nu?

Kram från frustrerade Helena
.
.
.

6 kommentarer:

VivanDivanGoesFashion sa...

Jag hade också det problemet för ett tag sen. Det är Picasa webalbum som är fullt antagligen och där kan man köpa tror det är 20 GB för 50 kr så svaret på din fråga om det kostar att blogga blir ju då tyvärr ja men en ganska överkomlig summa. 20 GB räcker ju rätt länge. Sen har jag börjat minska mina bilder för att de inte ska ta så mycket utrymme. Jag fattade inet ens att bilderna hamnade på Picasa men det gör de tydligen så kolla det

Kram
/Vivvi

Mariette sa...

Hej Helena!

Samma hände mig i höstas.

Antingen kan man ju då köpa sig mer plats, plocka bort inlägg eller lägga till en ytterligare skribent med tillgång till bloggen... (fast att denna skribent då är du ändå).

Maila om du vill ha mer info om hur man går tillväga. För jag antar att det fortfarande funkar...Jag har två skribenter på min.

Sen detta hände förminskar jag mina bilder så de inte är så stora, då spar man också plats.

Kram Mariette

MITT VITA HUS sa...

Jag har under mina år som jag bloggar aldrig kommit upp i dom där mb som det står på blogger vid utrymme, inte ens när jag tog bort alla inlägg då jag tog en
Paus (det nollställdes aldrig) nu har jag utnyttjat 300/1000 tror jag i utrymme! Kan det vara så att på mitt sätt för att få bilderna stora är mer utrymmes snålt hrmmm. Jag laddar upp mina små och förstorar i HTML-koden!!???

Lycks till!

Kram M

Anonym sa...

Jadu så har det hänt på mig med... jag kan tyvärr inte sätta in en header på min blogg! som jag jobbat på i flera veckor!

I mina gömmor sa...

Hur löste du det? Samma sak har hänt mig nu!

Mvh, Malin

Ginger sa...

samma här grrrrrr... skit asså på på detta ska nog byta blogg igen då

Related Posts with Thumbnails