5 oktober 2012

Plötslig längtan

 
 
 
 
Idag var det ganska friskt ute om man så säger.
Ett par handskar hade varit skönt... bäst att leta fram dem.
 
 
När jag kände hur det nöp lite i kinderna på väg mot bilen sköljde en plötslig längtan, upp till tystnaden och den sköna fjälluften i Lofsdalen, över mig. Vi skall åka dit snart, måste ju kolla bygget. Grunden är klar och juag tror att de håller på att göra entreplanets bjälklag just nu. Det är så himla spännande så det är inte sant!!!
 
 
 
 
 
 
Huset ligger ungefär vid min vänstra armbåge på bilden. Det kommer att bli perfekt, "ski in - ski out läge" kan man nog kalla det. Lite stakande bara när man skall hem, annars är det fritt fall rakt ned till liftarna när man skall till backen! Perfekt, nu kanske det blir lite mer "after ski" för vår del, tidigare har alltid en fått köra...
 
 
Önskar er alla en härlig helg! Nu skall Lillan och jag åka hem till mormor och morfar och önska dem trevlig resa. Medelhavskryssning står det i deras kalender!
 
 
Kram
 
Helena 
 
 

4 kommentarer:

Fru Martinsson sa...

vackert!!

mitt liv som jag sa...

Vilken fin bild! Så underbart ni kommer få det.

Kicki i Åre sa...

Hösten och luften är verkligen underbar i fjällen!
Jag njuter av fulla drag, även en lite blåsig dag som denna:)

Jag såg förresten en annan snygg stol i en restaurang här i Åre som skulle passa i ert fjällhus! Ska fråga vad den heter och kostar ( förhoppningsvis lite billigare än Y) ;)

Kram o trevlig helg!!

evalevabo sa...

Älskar luften dör uppe. Vi brukar vara i Åre varje år. Så härligt.
Kram Eva

Related Posts with Thumbnails