22 oktober 2012

Vårt nya bo!

 
 
 
Go'kväll kära vänner
 
 
Det verkar som att det finns några där ute som är lite nyfikna på vart vi skall flytta. Jag kan börja med att berätta att vi igår skrev under på ett helt fantastiskt hus som ligger mitt i centrala Västerås. Det är en dröm och ett helt unikt hus. Det finns bara ett litet krux, ett förbehåll, vi måste sälja vårt hus innan vi kan flytta...
 
 
Efter alla beslut vi har fattat de senaste veckorna, skall vi flytta eller skall vi stanna, budgivningen och allt annat kring hela den här "affären", har jag världens värsta huvudvärk och känner mig helt slut.
 
 
 
 
 
 
 Det har inte varit helt lätt, huset är nämligen från 1910 och i behov av stor renovering, och vi kan typ knappt slå i en spik... Nu har vi har tillsammans med murare, plåtslagare, elektriker, snickare, målare, grävkille och lite fler typer räknat, tittat, uppskattat och räknat igen. Till slut har vi alltså kommit fram till att ett sådant här hus får man bara inte missa!
 
 
 
 
 
 
Jag tog några bilder när vi var på en av visningarna. Vad säger ni, inte så pjåkigt med en fantastisk varm och gosig kakelugn i sovrummet va?! Det finns faktiskt en i varje sovrum, men jag har bara två på bild...
 
 
Det finns så många saker jag vill visa er från huset, men nu måste jag krypa till kojs. Mycket jobb i veckan och mycket att göra inför första visningen av Udden nu på söndag.
 
 
Måste bara få be er om en liten tjänst. Jag skulle bli så innerligt glad om ni mina läsare kunde hjälpa oss att marknadsföra Udden lite. Om du har en blogg kanske du kan skriva en blänkare om, och länka till, gårdagens inlägg. Om du inte har någon blogg kanske du kan länka och sprida det på din facebook. Det skulle hjälpa oss enormt, för det brinner lite i knutarna här och vi har inte så mycket tid att vinka på.
 
 
Kram Helena
 
 
 


9 kommentarer:

Lena - gott för själen sa...

Verkar vara ett riktigt coolt hus! Hoppas ni får god hjälp.

Lycka till med försäljningen! Kanske kan det bli ett inlägg ;-)

Kram Lena

mitt liv som jag sa...

Men du så härligt med kakelugnar!! Har alltid drömt om ett hus med kakelugnar, den du visar på bilden ser fantastisk ut!
Jag önskar er ett stort lycka till med försäljning, renovering och flytt! Kram Jennifer

Sofia sa...

Vad häftigt!! Då får vi förhoppningsvis föja renoveringen av nya huset.

Jag har länkat och skrivit om ert fantastiska hus.

Kram till dig

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Men vilket hus ni verkar ha hittat, som gör att ni släpper det underbara hus som ni bor i nu. Fantastiskt med kakelugn i sovrummet, det är min dröm.

Jag har skrivit ett inlägg och länkat till dig och hemnet i hopp om att många bäckar små kan hjälpa er i er husförsäljning.

Lycka till!

Kram Victoria

http://www.elviraspekulerar.se/2012/10/23/om-jag-nagon-gang-skulle-bo-vid-vattnet/

Signe sa...

Såg precis bilderna från ditt hus på Elvira spekulerar. Och blev så förtjust i den beigemönstrade mattan som ligger i rummet med det stora gavelfönstret. Var kommer den ifrån?

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Wow!

Klart att jag hjälper till. Lägger in en blänkare på fb!

KRAM och lycka till, det kommer att gå strålande!

Milla sa...

Hej - WOW - visste väl att det var nåt unikt ni hittat ... vad spännande! Men oj vilket projekt runt allt, ja jag skulle få ångest genast. Vet du, jag sprider gärna lite info på min egna FB. Eftersom jag bor nästgårds så finns en hel del kontakter runt i området, så kan det alltid väcka någon! kram Milla

Anna sa...

Åh jag tror jag vet vilket hus du skriver om :-) Det huset skulle jag lätt kunna tänka mig.
Huset blir nog rena drömmen när det är fixat!

Lycka till!

Kicki i Åre sa...

Håller tummarna för att allt går i lås för er!
Ska se om jag lyckas lägga en länk via min Facebook sida!
Min man känner lite folk runt din stad :)

Kram kram

Related Posts with Thumbnails