10 januari 2010

Vår "nya" matplats

....
.......
Vad jag har legat i! Mannen (han gillade inte benämningen "älsklingen" :) har varit i Borlänge på handboll från igår till idag, och jag ville gärna överraska honom med köket! Jag har inte berättat något och han har inte kommit hem ännu!
...........
Jag är sååå spänd och något tålamod har jag inte så att jag bara fick lov att slita bort papperet på golvet och ställa dit stolarna så att det ser färdigt ut!
............
1700-tals "rullisarna" a la House of Philia sydde jag igår kväll när lillan somnat vid sjutiden! Själv kom jag i säng 02.30! Det var lite pill men jag är mycket nöjd med resultatet! Glasringarna saknas, de var slut i affären men kommer om en vecka eller två!
...........
Lillan har jag kört till min syster så att jag har kunnat måla idag, orkade inte sätta igång med det i natt som planen var...
........
Här är resultatet "so far"!
....
......
........
Så här såg det ut innan...
..
........
....
Återkommer senare med vinnaren i "kuddutlottningen"!
.
.....

5 kommentarer:

Tant Åsa sa...

Det ser jättefint ut. Att du orkar. Hoppas inte "älsklingen" förlåt jag menar mannen läser din blogg innan han kommer hem..... :-)

Lugna Gatan sa...

Jättefint!!
Kanske kan övertala min man här hemma om en liknande lösning på vårt (mitt) problem. Har både stolar och bord i ek, och är väldigt trött på det.

/Jeanette

Kristin sa...

Så vakkert det ble, Helena!!!! Du er jammen dyktig!!! Ha en super søndagskveld! Håper elsklingen (haha) blir fornøyd! Kjempeklem Kristin

tredje våning sa...

Såå fint det blev. Du måste vara super nöjd!

Unknown sa...

Det här är ju jättespännande! Och vet du vad, mitt lilla hem genomgår samma förvandling :-)

/Madeleine

Related Posts with Thumbnails