2 januari 2010

Smått och gott

..
....
Ja, ett och annat smått och gott kan man plocka upp i många inredningsbilder! De här bilderna är alla inspirerande på ett eller annat sätt tycker jag!
...
.....
..
I morgon blir det en tur ned på stan för att inhandla mer tyger till kuddar, och sedan blir det en vända till färgbutiken. Sideboardet skall äntligen bli svart och tack vare ett tips från en läsare tänker jag ge mig på köksbordet också! Hon skrev att det går bra att måla ekfanér om det är riktig fanér, och inte laminat, och det är det ju faktiskt! Svarta ramar och passepartout skall sedan inhandlas/beställas!
.......
Lovar att ta lite före och efter bilder! Berättade om mina planer för hjärtat och han köpte hela konceptet! Tror att han blev sugen på att göra om, efter att han varit hemma hos Philia som har det sååå fint!
.......
......

3 kommentarer:

Smycket Piffa sa...

Hej!
Det är klart att jag kan göra ett halsband åt dig. Jag inväntar just nu hjärtan så när de har kommit kan jag göra ditt halsband. Jag kan ta ett större hjärta, lika som de som din kompis har fast något större, och sedan två av de mindre på sidorna. Vill du ha någon speciell förg på pärlorna?
Vi hörs av igen.
MVH Anette

Anonym sa...

Det går jättebra att måla på faner men tänk på att välja rätt färg!!!!!

Gå till en bra färgbutik som har kunskap. Eftersom ett köksbord slits mer än vad man tror är det viktigt med rätt färg. Det finns färg som är gjord för betonggolv som kan fungera. Egentligen funkar ju vanlig listfärg också men hållbarheten blir en riktigt såsom man kan önska. Iof är det inte så svårt att dra med en spackelspade och lägga på ett nytt lagen efter en tid.


Hur som helst, fråga i butiken så att du får rätt färg!

Lottasol sa...

Hej!
Åh, vilket fint hus och god smak du/ni har!!
Hittade din sida i dag via Philia´s house.
Din utsikt verkar vara så skiftande från Storstad till skärgård...bor ni nära Stockholm eller är det en annan storstad man ser skymta fram? Vore kul att veta! Kram från en annan inredningsnörd..../ Lotta S.

Related Posts with Thumbnails