7 november 2012

Lite "renrakad" inspo

 
 
 
Tack alla goa för era fina och peppande ord, här och på instagram, om mina bilder i Jeanne d'Arc Living. Ni är för söta, love you! Och redaktionen som "förstört" min text, skall jag minsann ta i örat så snart jag samlat lite kraft. Vänta ni bara...


Nu tror jag att det var typ hundra år sedan jag visade några fina inspirerande inredningsbilder här på bloggen. Jag går liksom runt i ett vakuum och vet varken ut eller in. Vågar man hoppas eller skall man skita i det... Det blir som det blir liksom. Ja ni ser, jag kommer liksom in på "det" hela tiden,
hur jag än gör.
 
 
Nåväl, dessa fina bilder, som ursprungligen kommer från Femina,
florerar just nu i lite olika bloggar (och nu även i min).
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 
Himla trevlig inredning måste jag säga. Jag är verkligen helt såld på de där mattorna. Har en sådan i köket, Tårnby från Ikea, och den är verkligen bäst!
 
 
Om ovanstående hem var mitt, hade jag dock kastat in några trevliga gröna växter lite här och var. Tycker att det känns lite väl "renrakat", om jag så säger.
 
 
Kram
 
 
 


7 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Härliga bilder!
Så roligt med ditt reportage men så trist att de förstört texten.
Ha det gott och hoppas att allt löser sig med husförsäljning och husköp. Kram Jennifer

BeA@Ett ord... sa...

Hello!
Eehh... vet inte hur jag ska säga utan att det ska låta... för elakt...
men... Varför lägga ner tid och ledsen energi på materiella ting... allvarligt talat ... du är frisk du har en underbar familj... luta dig lite över kanten och kika på livet i sin helhet!
Jag blir nog bara lite frustrerad när man lägger ner lite "må-dåligt-energi" när det egentligen handlar om ... enkla saker... Ähh det är så svårt att få det i text. Hoppas du kan förstå mellan raderna vad jag menar!
Njut den soliga dagen!
Varma hälsningar BeA

BeA@Ett ord... sa...

Oj... det var meningen att detta inlägg skulle hamna under...ert eventuellt nya boende....

BeA@Ett ord... sa...

Hej Helena! Tack för ditt svar. Det som är så uppenbart i så många olika bloggar ute i vida världen är att så många bloggerskorna delar med sig " en liten bit " av sig själv och sin familj. Det som är roligt och spännande och det som ofta... vet inte om det gäller dig.. gärna en del av den "glamorösa biten i sitt liv". Sen när det kommer in någon som har en åsikt.. Då PANG... DU VET INGENTING OM MITT LIV.. DU HAR INTE EN AAANING OM ...etc.. Ja och så är det Helena.. Jag har inte en ANING om hur ni har det i er familj. Men.. och det här står jag för... Livet är ett vägval..(i min värld) och här försöker jag/vi välja och se saker och ting på ett annat sätt än vad er familj antagligen gör. Vilket jag tror - faktiskt gör att vi kanske inte bekymrar oss så mycket. Nu hoppas jag också att du förstår att jag inte gör ett person-på-hopp på dig... För jag har inte någon anledning eller orsak eller framför allt lust att lägga ner "ond-energi". Du ska veta att jag önskar er verkligen lycka till hur vägvalet nu än blir. - Och sen tycker jag det är roligt att kunna diskutera och det är faktiskt inte "farligt att ha olika åsikter med lite heta energier i" ;-) utan att för den sakens skull "bli osams".
Hoppas du inte är "arg" längre utan att du som du sa "fångat dagen"
Kram till Dig Helena - och jag menar verkligen det!
//BeA
Svara

Kicki i Åre sa...

Tack för mattipset ! :)
Har "lurat" maken till Sundsvall nästa helg och det inkluderar alltid ett besök på IKEA !

Kram o trevlig helg!

Gabriella sa...

Åh så fint det ser ut!

evalevabo sa...

sååå vackert. Men åhh så jag är trött på alla dessa svart vita blogg hem... Suck.
Hur går det med försäljning och köp av ert hem. Jag har lite dålig koll på text du skrivit det sista. Måste veta....nyfiken??? Va hur går det??? Hoppas att ni får sålt.
Hoppas på svar
Ha det fint
Eva

Related Posts with Thumbnails