9 mars 2010

A little bit of this and a little bit of that

.
.
Ni som brukar läsa min blogg kanske undrar hur det går med den outnyttjade delen (med kanoten) i vardagsrummet. Det skulle ju bli TVhörna med skänk, soffa, TV och musikanläggning! Skänken ligger fortfarande i kartongen i groventrén, soffan som inte fanns på lager när vi var där har kommit till butiken, men vi funderar på att avstå. Jag kan säga så mycket som att "vi har stora grejor på gång"!!! Kan inte avslöja mer just nu men häng kvar så får du se lite längre fram, det är något spännande (i alla fall för oss)!
.
.

Vardagsrum med okänt ursprung!
.
.
Jag behöver verkligen uppdatera min favoritblogglista, de flesta bloggar jag besöker ligger under "Favoriter" i datorn. Jag skall ta tag i den där listan och göra en rensning, precis som jag gjorde i min garderob i morse! Vad gör ni med fina kläder som ni inte känner för att använda just nu? Är kläder färskvara eller skall man spara för eventuellt bruk i framtiden? Jag har så svårt för att slänga saker, det innebär att typ 2/3 av garderoben känns fel just nu! 1/3 används och resten bara hänger där och tar plats! Kom igen girls dela med er av era garderobserfarenheter!
.
.

.
.
Just ja, blogglistan skall uppdateras men innan jag hinner med det måste jag bara ge er en länk till en blogg som är något utöver det vanliga, den är alltid öppen hemma hos mig när jag bloggar för den spelar så jäkla skön musik! Det är en modefotoblogg som fokuserar mycket på bilderna!
.
. .
.
Det är helt fantastiska bilder, den som driver bloggen har en otrolig förmåga att snoka upp de mest underbara modebilder du kan tänka dig! Nästan ingen text, ofta bara ett tema och sedan massor med ögongodis! Ha ni inte varit där förut måste ni bara kika in nu!
....
.......
..
Det finns så många vackra bilder att välja på! Valde ut några mest på måfå!
..
.......
.
Detta är några smakprov från Dustjacket Attic
.
........
....
Det finns så mycket mer att se, klicka er in och jag lovar er...
.....
...
.
.
Ni kommer inte att bli besvikna!!!
.
....
..

5 kommentarer:

Linruz sa...

Åhhh vad du gör mig nyfiken nu vännen.
Vad har ni på gång????

Här har du tejeen som rensar ganska kraftigt.
Sällan man använder saker som hänger kvar ändå. De är ändå så att nytt alltid är nytt.

Ha en fin dag i solskenet.
Kram kram Lina

På vår udde! sa...

Lina: Ja det är faktiskt något STORT, men jag tänkte inte säga något förrän det är helt bestämt!
Du har nog rätt om det där med kläderna, nytt är alltid nytt...

Kram, nu skall vi ut i solen och till badhuset på eftermiddagen!

Malin sa...

Tänk på de 3 S:en, SLÄNG, SKÄNK och SÄLJ! Kläder som man en gång ratat kommer man med mycket få undantag att sakna, även om de är fina. Rensa ut i 3 S-högar! Att sälja har ju helt plötsligt blivit lätt med Blocket och Traderas hjälp. Ser fram emot den STORA nyheten! Ha det bra i solen.

Anonym sa...

Hej, det är första gången jag lämnar en kommentar här hos Dig =) har följt Din och Din väninna Philia's blogg under ett par veckor...med nöje =)
Nåväl, håller med föregående talare, släng, skänk eller sälj!
Lämnade nyligen själv in min 10 år(!!)gamla favvodräkt på Erikshjälpen =O...grinade nästan när jag gick därifrån, men insåg att det inte var någon idé att ha kvar den, då jag inte har haft på mig den på åtminstone 5 år ;)
Ska bli kul att se vad som händer hemma i er "kanothörna"...
Ps. du som verkar ha bra modekoll!? Du råkar inte veta var kappan som Lena Endre har på sig i sin "Erika Berger" gestaltning i filmen "Luftslottet som sprängdes" är ifrån? Ha ha, ingen större ordning på den meningen ;) Såg filmen igår och blev kär, i kappan ;)
Kramar från en ny läsare =)

På vår udde! sa...

Malin: Kloka ord! Du har säkerligen helt rätt! Skall ta och testa det där med högarna, känns säkert lättare då! Tänkt att jag skall släppa den stora nyheten när det är helt bestämt, tråkigt om det av någon anledning inte skulle bli något och jag har gått och pladdrat! Gillar själv inte folk som "bara snackar"!

Anonym ny läsare: Hej och välkommen till mig! Förstår dig helt och hållet där med dräkten, hade kunnat hända mig med...
Släpper nyheten när det är helt bestämt hur det blir, så jag inte bara babblar och så kanske det inte går att genomföra av ett eller annat skäl!
Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med kappan, har inte sett filmen! Sett de andra två och läst böckerna, gillar dem jätte mycket så jag kommer att se trean också!

Kram på er och ha en skön kväll!

Related Posts with Thumbnails