29 juni 2010

Back to civilization

.
.
Laddade batterier

Då var det slut på minisemestern för den här gången! Glad och utvilad med maximalt laddade batterier återvänder vi till vår kära Udde idag! Det är underbart att vistas i fjällen när vädret är som man önskar. Varmt och soligt på sommaren, kallt (lagom) och snöigt på vintern! De senaste dagarna har uppfyllt våra önskningar med råge!


Här stegas det för fullt på den obebygda tomten!


Byggplaner

 Vår tomt har vi besökt mååånga gånger de här dagarna och nu är vi helt på det klara med var huset skall stå i alla fall! Vi har stegat, stegat och mätt, och tittat åt alla väderstreck, och stegat igen! Nu står det några pinnar och stenar där huset skall stå, alltid en början! Lillan har verkligen varit en juvel, varje gång vi satt oss i bilen har hon sagt "Titta tomten?!", inte en enda sur min trots att hon fått traska där med oss, bland stockar och sten, ett antal timmar!
Cykelturen

Igår cyklade vi Lofssjön runt, en vända på hela 4 mil! I strålande solsken och med matsäcken packad stack vi iväg med Lillan bakpå! 4 timar tog det oss att trampa runt. Tre timmar effektiv tid och en timmes paus! Vi hittade den här vackra stranden/rastplatsen där vi stannade. Lillan älskar att bada så kläderna åkte av och en liten lycklig tjej plaskade runt en stund i den kalla fjällsjön.


Fjället som syns på andra sidan sjön är Lofsdalens fjälltopp Hovärken. Till vänster om toppen, strax nedanför trädgränsen ligger vår tomt! Verkligen granne med fjällvärlden!
.
.

2 kommentarer:

Lugna gatan sa...

Hej!!

Ser verkligen underbart ut!!
kramar Jeanette

På vår udde! sa...

Jeanette: Det var verkligen underbart!

Related Posts with Thumbnails