12 juni 2010

Ljuvligt sommarhem på Sjælland!

.
.
Ljust och sommrigt hem på danska Sjælland!
I like!Ljuvlig fargskala!Riktigt cool køksløsning, "If you ask me!"Den lampan ar sååå fin och sååå dyr...Enkelt och rofyllt sovrum! Hade i och før sig valt andra gardiner.Bor det några småkillar har månne?


Bo Bedre
 
Stilrent och smakfullt!
.
.

8 kommentarer:

Natasha @ Northern Light Design sa...

Hi,
Thank you for sharing!
The natural light in this house is fantastic!
How cool it that "map - room" for the kids...

Northern Light

Anonym sa...

Hm...Färgskala? Vilken "färgskala"? Exakt var någonstans finner du färg i det där hemmet utöver det fantasilösa, kalla, trista och småfegt vita, gråa och naturfärgade kulörena? Sorry, men jag kunde inte låta bli att kommentera denna gång, ni är ju för tossiga ni "vitbloggare" som tycker att det är "färgrikt" och "klatschigt" när inredaren har slängt in en blekt pastellfärgad rosa kudde i bilden...;-) My opinion, men inte din anar jag. Dessutom antar jag att även småtjejer kan ha kartor på väggarna i sitt lekrum...

Nog med "gnäll", ha en bra helg! :-) /Mollsan.

Anonym sa...

Inspirerende bilder! Hadde ikke vært meg i mot å ha et slikt hjem!

Ha en fin-fin helg!

Siv

På vår udde! sa...

Natasha: Thankyou for your nice komment!

Mollsan: Så vitt jag vet ar vitt, grått, ljusblått och naturfargat också farger och tillsammans blir det en skala farger!

Det du finner fantasiløst, kallt, trist och småfegt tycker jag kanns ljust, fint, rofyllt och sommrigt. Manniskor tycker ju olika om saker och ting tack och lov!

"Vitbloggare" tycker jag nog inte riktigt passar som namn på mig, visserligen gillar jag inredning med vitt som bas, men ar absolut inte radd før farger, vilket jag ofta visat i bloggen. Om du vill kan du kolla runt i bloggen så kommer du nog att se att jag inte ar SÅ "vit"! Kolla førresten mitt inlagg som kommer på søndag! Minst sagt fargsprakande!

Sorry, angående kartrummet! Du har helt ratt, sjalvklart kan det vara småtjejer som bor dar!

"Gnallet" var helt ok! Ha en bra helg du med!

Siv: Håller med dig! Ha en skøn helg!

Ica sa...

Hej,
Har inte kommenterat här ngn gång förrut även om jag tittat in då och då. Tycker du är en duktig fotograf och sömmerska :-)
Jag tycker krukan som din lilla goding vattnar så fint är helt underbar, söker faktiskt efter sådan a och undrar om du kan berätta vart du köpt den?
Ha en bra helg
Hälsningar Ulrica

Anna-Malin sa...

wow, wow....det hemmet gillade jag...
skön kombo av toner, stilar och material.

njut helgen!!

kram på dig!!

Tant Åsa sa...

Härligt inspirerande bilder. Jag gillar verkligen stilen. Ha en skön helg det verkar som om du är på jobb i Oslo av vad jag kan se på bokstäverna. Åsa

På vår udde! sa...

Ulrica: Tack, vad gullig du ar! Det ar många år sedan jag køpte krukorna, jag har två, jag tror att det var på Blomsterlandet jag køpte dem!

Helt Enkelt: Håller med dig, helskønt!

Åsa: Japp stammer, Oslo ett par dagar!

Related Posts with Thumbnails