17 september 2012

Man tager vad man haver

 
 
 
Stylingen och fotograferingen gick bra idag, men nu sliter jag med det där "tänk om jag kunde ha gjort det bättre...". Åhhh, vad det är jobbigt...
 
 
Jag valde idag att dekorerar med sådant som jag hittat ute i naturen och i trädgården. Stora vippiga vassplymer fick pryda vardagsrummet som var ganska kalt och utan något på väggarna.
 
 
 
 
Duktiga och alltid lika inspirerande Daniella Witte hade använt liknande vass i den här härliga bilden,
så jag tog helt enket och tjuvade den idén!
 
Egentligen borde jag redigera bilder nu innan jag skall iväg på POMP arrangemang om en liten stund, men jag skall nog ta och lägga mig på rygg en stund med min bok istället(inte Fifty shades of grey, har inte bestämt mig för om jag skall läsa den eller ej ännu). Jag har en överenskommelse med mig själv att jag skall börja läsa böcker igen, lite varje dag, liksom ta mig tid till det. Precis som man tar sig tid till att surfa en liten sväng varje dag!
 
 
Kram
 
 
Helena
 
 
 


2 kommentarer:

Fru Martinsson sa...

Jättefint med vassplymer! Du gjorde med all säkerhet alldeles rätt! Jag går också och grunnar på om jag borde läsa den boken eller inte. Är allt nyfiken om hon verkligen fått ihop en bra story eller om det bara är ja du vet...

Ha en lyckad pomp!

Kicki i Åre sa...

Väldigt smakfullt! Me like ! :)

Var förresten på en intressant föreläsning igår med en man från din stad, Mats Petersson. Mycket tänkvärt om hur viktigt Det är med balans i livet!

Kram

Related Posts with Thumbnails