27 september 2012

Min kompanjon och jag efterlyser...

 
 
 
Hallå, hur har ni det?
 
 
Här på Udden tuffar det på som vanligt. Jag har mycket jobb som pågår just nu, vilket är superkul, och idéer om framtida projekt är jag helt nedlusad med så framtiden ser ljus ut! 
 
 
Jag har den senaste tiden blivit kontaktad av flera redaktörer (för fina inredningsmagasin, bland annat Lantliv), som efterlyser julreportage. "Har du några julreportage liggande vill vi gärna titta på dem". Hum, visst absolut, självklart skall jag titta vad jag har liggandes i gömmorna! Hoppsan det gick visst fort, för där var det helt tomt...
 
 
Alltså efterlyser jag julpyntade hem! Det är bara två månader kvar till första advent då det måste finnas massor av vackert pyntade hem runt om i Sverige som skulle kunna passa perfekt för reportage. En redaktör efterlyser hem som är traditionellt pyntade med rejäla julgranar och inga "små glesa danska buskar" som hon uttryckte det. En annan vill ha just "danskt". Medan en tredje vill ha shabby chic men inte gulligt och romantiskt, utan åt industrihållet. Man kan nog säga att alla möjliga olika stilar är intressanta, så snälla ni tveka inte utan hör av er till mig om ni tycker att det skulle vara kul med ett besök av mig och min nya kompanjon!
 
 
 
 
 
Japp, jag har en kompanjon förstår ni! En helt underbar tjej som är helt fenomenal på att piffa och styla, fixa och fota. Några av er vet redan vem hon är men för er andra vill jag presentera Åsa, som driver bloggen @mycasa. Den fantastiska julgranen ovan är från hennes hem. Ett hem som för övrigt är något helt utöver det vanliga, så himla coolt!
 
 
Åsa och jag kommer att göra (och har redan gjort ett par) jobb tillsammans framöver. Om ni inte har kollat hennes blogg innan måste ni göra det nu! Hon är så duktig och helt fantastisk som person, jag tokgillar att "hänga med" henne!
 
 
Nu skall jag "internetshoppa" möbler och piff till en kund (jag vet, man kan ha det tråkigare eller hur?!), så jag måste avsluta här. Sedan håller jag tummar och tår att några av er sitter och kurar i vackra, coola, annorlunda, traditionella och personliga hem runt om i Sverige, och inget hellre vill än att jag och Åsa skall komma hem till er!
 
 
Kram kram
 
 
Helena
 
 
 


6 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Varför inte lämna in Åsas hem!!! det är ju helt magiskt fint!!!!!
Kul att ni är kompanjoner! Lycka till!
Kram Helena

@my casa sa...

Men så superfint skrivet av dig :)
Tack,Tack...rara människa!

Kramar Åsa

Lena sa...

Jag kan bara hålla med, Åsa är superduktig & jag har följt hennes blogg & älskar allt hon gör!
Jag längtar redan efter att få se ett repotage i någon härlig inredningstidning,lycka till!

Kram
Lena

Livet de la crème sa...

Men vad roligt! Du är så himla duktig, jag är inte ett dugg förvånad över att tidningarna vill ha dina reportage! Och så underbart med en kompanjon, det önskar jag att jag också hade ibland!

Anonym sa...

Hej Helena,
såg en skymt av dig på föräldramötet i dag men hann aldrig säga hej..;) Vi hann visst inte heller med några bilder i somras, får ta sommarbilder nästa år. Ett julpyntat hem kan jag tyvärr inte bjuda på just nu heller om du inte vill ha några detaljbilder från förra året. Kanske är för taskig kvalitet på dem, jag vet inte.. Kram LW

Maria Bly sa...

Min syster Karin kan julpynta så fantastiskt fint! Titta in på hennes blogg: annakarinmargaretha.blogg.se

Related Posts with Thumbnails