28 september 2012

Häpnadsväckande kunskaper och lite inredningsplaner

 
 

Jag skulle tro att alla som har barn någon gång häpnat över vad hur mycket de vet redan vid väldigt väldigt unga år. Igår kväll när vi satt och åt middag frågade jag Lillan, som fyllde fyra år i Juli, vad de hade gjort på dagis under dagen. På barns vis svarade hon bara lite oengagerat,  Jag vet inte... Då frågade jag om hon hade fått någon god mat, jo då det hade hon. Vad fick ni då, frågade jag. Samma svar som tidigare, Jag vet inte... Äsch, sa jag, vet du ingenting du? Då kvicknade hon plötsligt till och sa väldigt myndigt till mig.

 
-Jo mamma,jag vet faktiskt en hel del, tex vet jag att om man skall ringa polisen skall man slå 112 och sedan vet jag att det björnar sover i kallas ide!

 
Woops, där fick jag...
 Lilla gullunge, jag slutar aldrig att häpnas över hur duktig du är!
 
 
Annars kan jag berätta att bygget i Lofsdalen fortskrider enligt planerna och vi bara myser med allt planerande här hemma. Redan i ett tidigt skede bestämde vi att vi skall ha en Kvistlampa (Jonas Bohlin) över matbordet.
 

 
 
(Bilden har legat på Hemnet tidigare)

 
Bilden påminner lite, lite om hur vi kommer att ha det. Gaveln tex är nästan det samma, men vi skall ha mer glas och mindre väggar och spröjs. Bara 0,5 m vägg på vardera sida om ett nästan 5 meter långt och 5,4 meter högt glasparti! Tror att det kommer att bli magnifikt!

 
 
 
(Dinesen)
 
 
Vi har även beställt extra möbelplankor från Dinesen, och skall tillverka ett bord likt det på bilden. Visst kommer det bli fint med Kvisten till det?! Men frågan just nu är, vilka stolar skall vi ha till???
 
 
Kram
 
 
Helena
 
 


4 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Lillan då, så duktig:)

Kollade du inte på y-stolarna? Dom skulle väl vara ursnygga till:)

Fin fredag!

Kram

Lena - gott för själen sa...

Haha, ungar är för härliga!

Den lampan är jättesnygg och kommer bli jättebra till det bordet. Fönsterbeskrivningen låter helt fantastisk!

Kram Lena

Kicki i Åre sa...

Gaahhh! Jonas Bolins lampa är så cool! Var med och inredde Vip loungen på världscupen i vintras och då fick vi låna en sådan! Blev supersnyggt!
Jag gillar ju de klassiska Wegner stolarna, Y stolen eller Elbow tror jag skulle passa!
Ha en superduper helg!
Kram

@my casa sa...

Söta lillan..där fick du! Haha...

Varma kramar Åsa

Related Posts with Thumbnails