2 mars 2010

Härliga barnkläder

.
.
Nyss hemkommen från resa med arbete i Oslo har jag krupit upp i min alldeles egna säng med "lappen" i knät, så skönt! Är trött ikväll, inte på grund av att jag jobbat tre nätter (det var lugnt, mycket få patienter på det fina privatsjukhuset), utan på grund av att jag inte sovit efter sista nattpasset! Åkte direkt ut till Gardemoen i morse för att flyga hem, och har alltså inte kommit i säng ännu!
...
Här är några bilder från my CinnamonGirl som även har pojkkläder och en del Mamma-barn outfitts!
...
Igår var jag på jakt efter barnkläder i Oslo, det fanns en butik på Bogstadveien sist jag var där, som hette my CinnamonGirl, de sålde sitt eget märke med samma namn och jag ångrade mig så att jag inte handlade där, därför knatade jag dit igår, men butiken hade flyttat!
........................ Jag tog en lång promenad och hittade den nya butiken på Frognerveien, de hade 30% rabatt på hela butiken eftersom den var nyöppnad, men dessvärre var jag där tio över fem och de stängde fem! Typiskt! Det blev inga barnkläder , men tur hade jag, för på vägen därifrån hittade jag en butik med finfina festklänningar och där hittade jag en vacker klänning till bröllopet i maj! Men den skall jag visa en annan dag!

6 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Måste vara jättekul att åka iväg och jobba så där och samtidigt att ha lite egen tid och gå på stan. Oslo är ju fantastiskt!
Trist att du inte kom in i affären du tänkt,men nu vet du ju var den ligger och när den är öppen till nästa gång!
Här i Luxemburg och Frankrike finns HUR MÅNGA fina små affärer att handla barnkläder i som helst. Hade jag bott här när mina barn var mindre hade jag handlat ihjäl mig. Kläder till 9 och 12 åringar är är dock tyvärr precis lika svårt som i Sverige, speciellt om man inte är så förtjust i H&M-stilen utan vill ha klassiska kläder.
Ha en bra dag!
Stor kram
Helena

Ocean showroom sa...

Hejsan! Jaså, har butiken redan flyttat?! Jag var där i december och shoppade. Underbart sköna och matchande kläder för liten och stor. :-)Ha en fin onsdag. Kram Alexandra

Gabriella sa...

Vilken osis du hade med barnkläderna, men inte alls dumt att springa på bröllopsklänningen :-) Ska bli kul att se sen!

Kram, Bella

På vår udde! sa...

Helena: Ja det är faktiskt lite lyxigt att åka iväg, just fär att jag verkligen älskar Oslo och för att jag har möjlighet att jobba på ett bra ställe och under så korta uppdrag som jag gör! Tre nätter är perfekt!
Jag har förstått att det finns mycket fina barnkläder i Frankrike, lätt att "handlla ihjäl sig"!

Alexandra: Japp, de har flyttat till Frognerveien! Tycker att det är himla mysiga kläder! Mjuka och gosiga i fina färger! De är lite annorlunda, vilket känns kul om man vill ha lite fina sköna kläder och inte bara en plychoverall! Sen är det ju ett plus att man inte blir ruinerad när man handlar där!

Bella: Oj, jag kanske var lite otydlig i mitt inlägg! Det är inte en bröllopsklänning (även om jag gärna hade gift mig...)! Det är en klänning som jag skall ha på mig när min vän P med bloggen House of Philia gifter sig i maj! Den är jättefin och jag är jättenöjd, precis vad jag ville ha! Skall visa den här på bloggen någon dag!

Tack för era kommentarer, och ha en skön kväll, stor kram till er!

Gabriella sa...

Nej, jag förstod att det inte var en bröllopsklänning i den bemärkelsen, efter att ha följt dig ett tag, men det är ju en klänning och du ska ju ha den på ett bröllop, så... ;-)

Kram igen, Bella

På vår udde! sa...

Bella: Det är klart, knäppt av mig! Jag vet ju att du hängt med ett tag nu, och hoppas att du hänger med ett tag till! Kram på dig!

Related Posts with Thumbnails