23 november 2010

Favvisar in my kitchen

.
.
Shit vilket väder!

Här får vi nog vara glada om huset står kvar imorgon när vi vaknar! Det blåser banne mig så att väggarna skakar. Vovven tycker att det är jätte jobbigt och går omkring och "vovvar" lite dovt mest hela tiden, typiskt sådant jag kan få ont i huvudet av...

Ja, som jag skrev igår, svårt att fota och blogga när man jobbar. Mörkt när man åker och mörkt när man kommer hem och framför allt, hallå vart tog all min tid vägen?!

Något nytt från min önskelista

Älsklingen min var till Stockholm i affärer förra veckan.
På uppdrag av mig blev han sänd till Svenskt Tenn för att inhandla x antal meter svartvitt elefanttyg. Med i påsen som kom hem, fanns även ett underlägg som jag länge suktat efter, men som bara inte blivit av att köpa när jag varit där. Skall samla på mig 6 stk efterhand har jag tänkt!


Som ni säkert märkt har jag "snöat in" på svartvita saker, måste blanda upp det (sagt det förr) med lite andra färger sedan bara. Saken är nog den att jag håller på att skapa en vit och svart bas här hemma, det har varit så rörigt med olika stilar och olika färger jämt tidigare, och jag har inte riktigt vetat i vilken ände jag skall börja. Nu känns det i alla fall som att jag är på rätt spår!
.
Köket, i oljad ek, går inte att göra något åt, det skulle kosta en förmögenhet att slipa och måla om hela inredningen (har kollat med en målare), så det får vi nog dras med. Måste göra det bästa av situationen, alltså! Att piffa upp det med favvosaker är ett bra sätt! Kolla de randiga muggarna, love them, riktiga favvisar som kommer från finfina butiken Babazar!
.
Ses imorrn!
.
.
.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det är snyggt att dekorera med det där underlägget tycker jag med. Skall köpa ett jag mé!
Kram T

Related Posts with Thumbnails