30 december 2010

Fjällig inspiration och planering

.
.
Hej ni som fortfarande är vakna!

Ja, ha, den gick den här dagen också, trots att halsen gör ont och näsan är täppt. Ett par Treo i det ena benet och några Alvedon i det andra, så fixar man en heldag i fjällen i alla fall!

Bläddrade igenom nya Lantliv igår kväll och föll verkligen för modereportaget som var fotat på Ski Lodge i Lindvallen. Så härliga kläder, och jag älskar den miljön. Vi bodde på det hotellet när min kära M fyllde 40 för ett antal år sedan, och det var faktiskt där och då som vi började prata om att bygga en egen ny fjällstuga. Vi båda (och barnen) tyckte att det var supermysig inredning och stil på stället!

Lindvallens Ski Lodge har vi ständigt återkommit till när vi planerat för vår fjällstuga. Naturliga färger som vitt, grått och brunt. Materialen på inredningen skall också de vara naturliga och flyta in i fjällmiljön, trä, natursten, ben, fällar, ull och grovt linne. Så har vi tänkt oss det hela!

Ski Lodge inspirerar!Spröjsade superstora fönster längs hea dalsidan och ett innertak som påminner om det ovan är vår plan!Svårt att få till det, men jag skulle gärna försöka med tex. en skön fåtölj i rött, grönt och beigerutigt tyg. Mååånga renfällar, mjuka ylleplädar och massor av sköna kuddar måste vi ha!


Bilder från Millimeterarkitekter

Naturligtvis vill jag ha något uppstoppat djur på någon vägg. Dock inte ett sött rådjur eller någon ståtlig älg men gärna en fin fjällripa, tjäder eller orre!

Sov nu sött inför årets sista dag,
så ses vi imorrn!
.
.
.

1 kommentar:

sussi sa...

Gott nytt år kramisar Sussi.

Related Posts with Thumbnails