14 december 2010

Julklappar till mig själv del 2 och lite till...

.
.
Snart är det dax...

Julgranen! Mängder av underbara, mer eller mindre, konstärliga granar florerar på nätet såhär i juletider. Bulliga Disneygranar med kulörta kulor och girlanger, glesa emliga granar med lila pynt från Danmark samt en massa andra granar med varierande snits! Jag måste erkänna att jag nog har lite "julgransångest", jag vill ju att det skall bli så bra som möjligt, samtidigt som jag inte vill lägga en förmögenhet på julgranspynt. Förra året orkade jag inte plocka bort större delen av pyntet. Den tokbarrande granen fick åka till återbruket mer eller mindre "fullt påklädd"!

Förra året hade jag bara vitt och silver i granen, det blir nog något liknande i år, möjligtvis något mindre då, eftersom det mesta hamnade på tippen... Annars kanske jag bara släpper det hela rätt och slätt. Plockar fram alla kartonger med tusen färggranna kulor, och 20 meter halvtasigt glitter, och låter barnen fixa hela granen!

My Good vilka I-lands problem...Bilder från Martha StewartJulklappar till mig själv del 2

Det senaste året har båda våra bilar spenderat nästan mer tid hos bilmeken, än hemma med oss. Så jäkla drygt, bilar skall rulla och inte skutta!

Så julklappen till mig själv och till min kära M är varsin splirrans ny...


En silvrig (som den på bilden) till mig, och en mörkgrå till hjärtat! Jag är så himla glad för det, så ni kan inte ana. Detta är min allra första helt nya bil, har alltid köpt begagnat tidigare.

Skall pimpa den lite tror jag, fårskinn att sitta på och en rattmuff skall jag nog ha! Tänk så skönt! Med tanke på att denna vinter verkar bli lång, kan det nog vara en god idé!

Så till er nära och kära som läser denna blogg:

Är det ok, om ni får teckningar och pärlplattor till julklapp i år?! 

Nu skall jag knoppa, natti natti!
.
.
.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det var ingen dålig julklapp, grattis, vad snygg den var! / Emma

Vitt för själen sa...

Håller med Emma här ovan, OJ!

Här köpte jag & maken grå sofföverdrag till sofforna..som en julklapp till oss själva..hihi.
(el var det till moi?)

Jättefina bilar. Må så gott, kram Sophia

Birgitta sa...

Jättefin!
Vi köpte också vår första helt nya bil i höst. Njuter fortfarande av lukten! Så skönt att sitta lite högre upp när man är på vägen, vi har haft det tidigare också å det har jag saknat:)

Anonym sa...

Wow! Vilka julklappar, vad underbart!

Du är kul du, teckningar o pärlplattor till släkten! =)

Vi inredde gästrummet till oss själva i julklapp, bäddsoffa, högblank vit tv bänk, svart/vit matta och lite Hagedornhaagen bilder på väggarna. Blev jättefint! =)

Ha en fin dag/ Greta

MITT VITA HUS sa...

O My :) jag vill me ha ny bil *avis* min beeemer börjar bli några år ny även om den fortfarande är fin för det är bara en ägare innan mig, men helt ny bil det skulle vara grejer det:)

Kraaam M

Lisa sa...

Men Helena, är detta inlägg ett skämt eller menar du fullt allvar?!

Anonym sa...

En ny bil! Det är du värd! En fin bil till en fin tjej såklart! Kram S-Y

Related Posts with Thumbnails