8 december 2010

Vinn en kudde och bidrag till en god sak

.
.
Kära vänner,

så här i juletider, när vi ofta värnar extra om våra nära och kära, kanske vi även skänker en slant till utsatta barn eller andra som lever ett liv i misär. Förra året vid den här tiden på året skaffade vi oss ett fadderbarn genom Barnfonden.

För några veckor sedan dök det upp en liten folder från Barnfonden i brevlådan. Det var en Gåvokatalog, där man enkelt kan "köpa" olika "paket" till barn i nöd. Där finns något för alla plånböcker. Allt från ett fruktträd i Kambodja för 50 kronor till näringstillskott åt barn i Indien för 200 kronor eller vattenfilter till en familj i Sri Lanka för 650 kronor.

Jag har köpt kycklingar i Brasilien och näringstillskott till barn i Indien, och så tänkte jag att fler kanske vill göra det samma!
För att delta i utlottningen av en kudde sydd i Estrid Ericsons elefanttyg från Svenskt Tenn, på både fram och baksidan, gör du så här:

1. Gå in HÄR på Barnfondens hemsida och köp någon av deras
 gåvor till barn i nöd.

2. Lämna sedan en kommentar i kommentarsfältet till detta inlägg.

Du behöver INTE berätta VAD du köpt, bara ATT du gjort det. Du behöver heller INTE uppge VEM du är, om du inte vill, du kan vara helt anonym och bara uppge ett smeknamn el dyl.

Om du HAR en blogg och vill fördubbla dina chanser att vinna kudden, kan du kopiera bilden och lägga den i sidospalten på din blogg, länka sedan till detta inlägg!

Du som INTE har en blogg kan skriva om denna utlottning, samt lägga ut adressen till detta inlägg, på din Facebooksida, och på så sätt fördubbla dina chanser.

Vinnaren redovisas kvällen dagen före julaftonen!

5 kommentarer:

a piece of happiness sa...

Bra sak där!
En familj i Brasilien får tjugo kycklingar av mig.
Och jag länkar till min sida för en elefantkudde vill man inte missa.
LiseLotte ;))

Jenny sa...

Näringstillskott till undernärda barn i Indien blev min gåva. Vilken underbar idé, den ska jag tipsa om.
Länkar i min blogg.
Kram

Hjärtemammas sa...

En familj på Sri Lanka får sig ett vattenfilter utav mig i julklapp. Detta blir julklappen till mig själv också på sätt och vis! Jag gjorde samma sak förra året. En bra sak!
Jag länkar till din blogg från min.
Trevlig sådan förresten, det är första gången jag är här, men absolut inte den sista!
Varma häslningar från Norrtälje!

Lotta sa...

Min julklapp blir en get till en familj i Zambia!

Anonym sa...

Detta har jag missat. Ett fint initiativ! Vi skickar inga julkort i år heller, utan investerar i getter. Och de där små elefanterna får gärna trampa hem till oss och sällskapa med sina kompisar här hemma :) Ha det fint!

Related Posts with Thumbnails