17 december 2010

Julfeeling

.
.
Japp, nu äntligen!

Julstämningen börjar infinna sig!
Två små granriskransar band jag igår kväll. Upphängda i röda sidenband får de pryda vitrinskåpet i mitt "ekiga" kök. Ni som följer bloggen vet att jag inte är det minsta förtjust i ekinredningen i köket (som det tyvärr inte går att göra något åt), men med de små kransarna på plats blev det ganska fint i köket ändå! En röd rosett på en silverkula slängde jag på och vips börjar det kännas som jul i vårt hus!


Om jag hinner innan det blir mörkt, blir det en till sväng ut i skogen idag, för att införskaffa en liten rar gran (jag vet, det är kriminellt, men jag är annars så otroligt laglydig...) som jag har en liten plan för!

Ha en toppenfredag alla!

Psst, vill bara passa på att flagga lite för välgörenhetstävlingen som pågår här på bloggen. Flera deltagare har anslutit efter hand, och det känns otroligt roligt!
.
.

7 kommentarer:

sussi sa...

Ta en gran det tillhör julen;)
Tack för tippset med kottarna jag har exakt den ljuslyktan fast större och det ser så tomt ut när det inte är något där i. Föresten undrar hur det ser ut om man slänger ner skum tomtar? ja jag ska prova. Ha en bra helg kram Sussi.

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Mysigt och stämningsfullt!

Ditt ekiga kök tror jag är en vinnare i längden. Allt måste inte vara vitt, ek ger lite värme i hemmet och med ditt sinne för inredning och att pyssla blir det bara toppen!

Kram och ha en fin fredagskväll!
(Mer trä i inredningen är ju en av trenderna 2011...om det nu är viktigt med trender!)

A House With A View sa...

Jääättefint!! Så stämningsfullt!

Många kramizar aka

Unknown sa...

ville bara önska en fin helg till dig och en underbar advent! KRAM

MITT VITA HUS sa...

Underbart med kransarna på dörrarna:)

Kram till dig fina Helena!

Anonym sa...

Men så mysigt ni har de i köket. Och va fint du har gjort. Hoppas på att man får se vad du hittar på med den stulna granen. Kram

Anonym sa...

Jag tycker ert kök är fint. Det är tråkigt med alla vita kök!

Related Posts with Thumbnails