4 maj 2011

Några svar från en krasslig bloggerska

.
.
Idag är jag bara sååå sjuk!


Igår var jag hemma med Lillan som varit förkyld och behövde en dag till hemma i lugnet.
Pappan i huset var också hemma eftersom han var tokdålig, han insjuknade hur snabbt som helst på måndagens eftermiddag. Igår var det sedan min tur. Lillan och jag strosade runt här hemma, kollade lite film, shitshattade med hantverkarna och så plötsligt, precis som det blev för pappan, fick jag frossa, feber, ont i hela kroppen och kände mig nästan döende. Ringde till mormor för att få lite support, men hon var upptagen och kunde inte komma. Katastrof, jag kände mig bara sååå ynklig. Pappan var inte att räkna med, för han låg i gäststuga (för att slippa hantverkarnas bankande) med 40 graders feber. Stackars Lillan hon fattade väl ingenting, när jag låg och skakade som ett asplöv framför tv:n. Vid 15 tiden igår kom pappan upp från gäststugan och kände sig bättre. Vaktavlösning!
Jag kan nog säga att jag sovit sedan dess!
Både tidigare och igår, eller när det nu var, känner mig lite dagvill, har jag fått frågor om vart vi köpt kristallkronan i vardagsrummet. Den är köpt på Ikea på 90-talet, när de hade en 1700-tals linje med Gustavianska möbler.
Några har också frågat hur stort vårt hus är.
Huvudbyggnaden är runt 200 kvm dessutom har vi
25 kvm bastu och 10 kvm gäststuga

Now, back to bed!
.
.
.

2 kommentarer:

signerat 71 sa...

Stackars dig, Helena! Usch vad jobbigt att vara sjuk, med hantverkare kring sig och dessutom en man som inte heller är riktigt kry. Förutsättningarna kunde varit bättre...

Krya på dig.
Kram Jenny

Signe 1 sa...

men usch och fy!! hoppas ni kryar på er bums där hemma, finns det nåt värre än att vara sjuk! stackars lillan oxå!:-(

kram sofia

Related Posts with Thumbnails