3 maj 2011

Hallen med nya spegeln

.
.
Hallojsan!


Igår hade jag nästan 900 besökare här på bloggen! Jättekul att så många fortfarande hittar hit, trots att inläggen kommer lite sporadiskt. "En skitig, jäkla byggarbetsplats" är vad vårt hem varit de senaste 8 veckorna, eller förresten ända sedan november om man räknar noga, inte särskilt kul att fota här hemma mao. Men snart är det slut på det, och då blir det andra bullar av. Har hållit på och fixat och donat med lite olika grejor som skall på plats bara bygg-gubbarna flyttar ut. Längtar!


Badrummet blir hur fint som helst, tror jag... Handlade armatur till dusch och bad igår, gulp (!) det var dyrt! Idag monterar de badrumsmöbeln och sedan är det bara det inbyggda badkaret och belysningen kvar. Letar som en galning efter en liten kristallkrona, någon som kan tipsa?
Hallen här nere har ju också drabbats av vattenskadan, men är nu återställd! fick sådan lust att fixa med något sent igår kväll, så hallen fick sig en liten tillpiffning. Tavlan som är ett kärt minne från Borneo hade brun ram när vi köpte den, för en tid sedan blev den svart och nu är den vit! Bryter av fint mot den svenska, lantliga sponten som trappan är inbyggd med.


Krukan, som jag köpt i en antikhandel/loppis under en utflykt till Sala nyligen,
har fått sig en dusch av vit Biltemafärg. Det har även ljusstaken, som var i mässing, fått. Just, ja, även pallen, med fårskinnssitsen, är från samma butik i Sala. Den svartvita bilden är en närbild på min och Lillans hand, tagen när hon bara var en vecka!


Sandalerna, som jag köpte i Prag, och strandväskan lär väl få stå oanvända ett tag till, som det verkar, men när värmen väl kommer är jag beredd minsann!
Har letat ett bra tag efter en passande spegel att ha ovan betongbänken. Tur ibland att man inte hittar det man vill ha "pronto". Jag var sååå bestämd att jag skulle ha en spegel med svart ram, från början. M var tveksam och tyckte att vi skulle vänta ett tag. Efter hand har jag börjat tröttna lite på det svarta, det är fint om man inte överdoserar, men med tiden kändes silverram mer rätt. Så slutligen fick en stor fin silverramsspegel följa med hem från Ikea i helgen. Känns helt rätt nu!


(klicka här om du vill se hur det såg ut innan)


Ok, jag kan väl visa verkligheten också...
(inklusive ett extremskitigt golv, och hoppsan, det ligger visst en handboll
 under den lilla byrån också ser jag nu)


See You!
.
.
.

8 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Blev jätte fint och personligt:) Tänk vad lite färg kan göra:))

Grattis till alla besökarna H, det är du värd:)

Kram M

Anna-Panna sa...

Den spegeln e skitsnygg! Har spanat på den jag med. Har velat ha en med runt båge upptill (du vet som "alla andra har") Men de är för smala för min vägg. Tror banne mig jag ska slå till på denna jag med, nu när jag såg hur jädra snygg den blev när den kom upp!! Tack o bock för det :)

Du har en jättemysig personlig egen blogg som jag gillar. Jag är en av de 900 läsarna...som däremot inte så ofta lämnar ett avtryck, skäms på mig ;)

Ha det fint
Kram
Anna

Madame Edith sa...

Wow, kul med så många besökare.
Tycker inte att det var så oväntat för du har ju verkligen en TOPPENBLOGG! Tack för det :)

Kram/M

Anonym sa...

Kolla på Ampere på stan. Dom har hur mycket fint som helst annars kan du alltid prata med Johan där som säkerligen vet vart du kan hitta en fin liten kristallampa.

//Maria

blacknwhite.dk sa...

Hej,

Tak for en fin blog : )
Jeg sælger den skønneste ljuskrona, den er dansk fra House of Furniture (snowdrops), Rosemunde small. Se på www.blacknwhite.se under beljusning.
Ha en dejlig dag : )

Kram Vibe

Anonym sa...

Hej Helena:)
Duktiga du, Det blir så fint, gillar din personliga stil. Väntar med spänning på badrummet!
Ha en bra dag:)//Åse

Unknown sa...

Jätte snyggt :)

Kanske du borde besöka MATHILDE i Stockholm i jakt på en liten kristallkrona eller butiken ÅRSTIDEN i Stockholm om du åker dit nåt ;)

Lycka till!

Kram Fia

Anonym sa...

Åh vad kul med så många besökare, grattis till det! Jättekul att få se hur fint det blir hemma hos er, du är så duktig på att alltid få till det! Kram S-y

Related Posts with Thumbnails