2 maj 2011

Tänkt om, igen...

.
.
God kväll!

Ni som hängt med ett tag vet säkert hur osäker jag är på vilken stil jag egentligen har,
 eller snarare, vill ha på mitt hem. Jag avundas verkligen dem som är sådär tokstilsäkra och vet precis hur de vill ha det, vad som blir snyggt ihop och hur man skall kombinera grejor för att få till en viss stil. Det faktum att jag sedan lätt tröttnar på något, och ibland omvärderar från en dag till en annan, gör ju inte saken lättare! 
Ibland, när jag inte har något bättre för mig, brukar jag göra listor
 (jag älskar förresten listor, gör listor till alla möjliga olika saker) på vad och hur jag vill ha det i mitt hem, vad som skall bytas ut och vad som skall göras om. Sofforna i vardagsrummet är en katastrof och jag har länge velat byta till ett ljust kanske vitt tyg. Men så nu, plötsligt, känns vitt fel!
Tyget måste bytas, inte tu tal om det, men till någon annan färg. 
Kan bara inte komma på vilken, funderar på sammet i
någon fin grå nyans.

Vad tycker ni?


Helena
         .
.
.
.  

11 kommentarer:

eastcoastmom sa...

Jaaaa! Absolut sammet i grått, ljusgrå kanske. Vore jättesnyggt. Känns klassiskt, inte trendigt, vilket är bra.

Bitte sa...

Åh vilken härlig blogg ! Äntligen en likasinnad som inte "tokstilsäker" Visst är det jobbigt. Ena dagen är jag helt inne på fransk rustik lantstil andra dagen är det bara tine K och day home . Men jag tror den danska stilen vinner. Grå sammet är ju inget att tveka på den blir jättesnygg . Måste bläddra vidare på din fina blogg. Hej så länge Bitte

HOUSE of ADELA sa...

Tycker den här tjejen har så fint hem och ett förslag är något sådan tyg som hon har på sina soffor? Snyggt tycker jag!)(http://blogg.addsimplicity.se/files/2011/05/allrum-bord.jpg

Ha en fin dag!)(
Adela

Husbysjutolfts sa...

JA grått tycker jag. ert bord är ju jättefint så det ska ni behålla som det är och om ni tar grå soffa som går i ton med mattan så funkar ju den att behålla oxå. Jag tycker som så. Ett vitt hem Blir jättefint på bild. Men i verkligheten kan det kännas lite kallt och inte så hemtrevligt när man är hemma hos en som har det. ert hem känns hemtrevligt.
Kör på din egen känsla helt enkelt.
kram

Line`s MorsommeTing sa...

Kanskje du bør kjøpe Ektorp-sofaen på Ikea og flere forskjellige trekk til den som du kan bytte alt ettersom du går lei av dem?;)
Da kan du jo "bytte" stiler.. eller ivertfall utseende når du måtte ønske det;)
Ellers så går det an å bytte bare gardiner, puter og pledd etter sesong eller humør. Her hjemme bytter jeg også litt av pynten som står fremme. Noen sommervaser, blomsterpotter, duker og friskere, mer fargerike servietter kommer også frem her på denne tiden av året. Da går alt av lysestaker og lykter enten ned i kjelleren eller ut i hagen (fint å bruke ute på sommerkveldene).

Lykke til:)
Klemmer fra Line

Anonym sa...

VAR är kristall kronan köpt??????????Hur stort är huset??

Anonym sa...

Tycker du har ett superfint hem med en härligt hemtrevlig känsla! Som jag skrivit innan skulle jag lätt kunna flytta direkt in i diitt hus utan attt göra några ändringar. Det syns att här bor en varm och fin person med känsla för inredning.

Ha en fin dag

jenny ~ house of jenny sa...

Jag röstar oxå på grått. KAnske någon ljusare variant?

Hoppas du har en underbar dag!

Puss!

eva sa...

Jag tycker som ovan.Mycket snyggt och stiligt med grått.Undrar också vad kristall lampan är köpt.

Eva

sanna sa...

Grå sammet är underbart!
Men var kommer din fina matta ifrån, precis en sån som vi jagar?

Anna-Malin sa...

hej helena!

färg på soffa? ja, vi har ju en grå som jag är väldigt glad för och den är tacksam då de flesta färger passar till. ifall man någon gång vill ändra (och det vill vi ju eller hur ;)

men.
FOGIA har en howardsoffa i vackert syrenlila sammet och den är en HIT!! vansinnigt fin men den sticker ju ut lite mer än en grå.

kram på dig.

Related Posts with Thumbnails