3 februari 2012

I kallaste laget

.
.
Lofsdalen calling

Hur har ni det, är det lika kallt hos er som hos oss?! Jösses, nä vi vaknade var det 28 minusgrader här uppe i Lofsdalen... Vad gör man då liksom? Vi har softat, ätit frukost i lugn och ro, tjejerna har kommit på att det är kul med våningsängar... hua, jag med mitt katastroftänk tycker att det är liiite jobbigt att det är typ 15 mil till närmaste sjukhus. Är det en arbetsskada?
Ute är det vackert och den nyfallna snön gnistrar i solskenet.
Det är vackert, men som sagt i kallaste laget...
Nu är det dax att sätta lite fart här, barnen och vi skall pälsas på och sedan bär det av till backen. Temperaturen har stigit något och ligger runt -24, men det är i skuggan så i solen är det nog lite varmare och säkert skönt!

En fin dag önskar jag er, så ses vi kanske till kvällen!

Kram
.
.
.

3 kommentarer:

Camilla/Rufft och Sött sa...

Huvva säger jag bara... Backen fick nog vara för min del! Hörde i morse att det var -36 hos min mamma...skönt att jag inte bor där längre! Hopppas ni kan åka ändå och att det blir mildare fram på dagen!
Ps kul att jag hittade din blogg, gillar den skarpt!

Kicki i Åre sa...

Här är det också kallt ( och tyvärr blåsigt), jag jobbar framför braskaminen idag! :)
Hoppas det var lite varmare högre upp så ni fick lite fin skidåkning!

Vår yngsta son bröt benet när vi var i Lofsdalen, fick bra hjälp på sjukstugan i Sveg :) Han var bara 2,5 år och jag kände mig som en usel förälder.. Men han verkar inte fått några större men av det, nu åker han skidor 5 dagar i veckan hela säsongen i princip så avskräckt blev han iallafall inte....

Ha en fortsatt mysig helg!
Kram

mitt liv som jag sa...

Oj så kallt! Hoppas att ni fick en bra dag i backe ändå. Så söta de små kompisarna var :). Ha en riktigt skön fredag och jag håller tummarna för lite varmare väder! /Jennifer

Related Posts with Thumbnails