10 februari 2012

Intervju och röriga bokhyllor

.
.
Vilken fin dag det blev idag, och så vackert med rimfrosten på träden! Jag skulle gärna varit ute och fotograferat lite i morse men jag är faktiskt inte helt kry. Känner att jag har något i kroppen även om det är något oidentifierbart just nu, har bara varit piggare så att säga.

Dessutom har jag haft besök här på morgonen. Ett stycke reporter och ett stycke fotograf dök upp här vid tiotiden. Stackars dem, inte lätt att intervjua och fota en bloggare som babblar för mycket, och behöver typ 200 shoots på sig för att se skapligt avslappnad ut på bild.
Frågor kring mitt karriärbyte, inredning och favoritsaker var själva grejen med intervjun, och jag svarade så gott jag kunde. Jag babblade på så himla mycket så jag blir lite orolig att det jag egentligen ville föra fram försvann i allt babbel...


Vi pratade lite om vad jag oftast brukar styla i hem som skall fotas för försäljning, och jag sa saker som att jag oftast får plocka bort en massa småsaker och ta ned tavlor som hänger lite tokigt. När de hade gått och jag kom upp hit till övervåningen såg jag mitt eget bokskåp, som är en fullständig katastrof, och tänkte att jag borde ha sagt det. Alltså att jag varje gång får fixa bokhyllor som är stökiga.


Titta hur mitt ser ut liksom, böcker huller om buller. En gång i tiden hade jag organiserat dem i färgordning. Vissa gillar det andra tycker att det är superfult, själv tycker jag att det ser ordnat och fint ut. Men vad gör man när böckerna svämmar över och all förvaring tar slut. Jag vill ha ett bibliotek, det har jag alltid sagt! Hur gör ni med era böcker, jag tycker aldrig att jag ser några böcker och bokhyllor i inredningsreportage och bloggar.
Vart gömmer ni dem?


Helena
.
.
.

14 kommentarer:

Kicki i Åre sa...

*Skäms* men just nu ligger alla våra böcker i ett förråd...
Slängde ut våra fula bokhyllor för säkert ett år sedan och vet inte hur jag ska ha det....så böckerna ligger där de ligger på hyllor i förrådet.
Tycker det är svårt att veta _var_ jag vill ha böckerna ,de får inte plats i vardagsrummet för vi har i princip inga väggar, bara fönster där, så det går ju liksom inte att möblera knappt.
I-landsproblem :)
Får kanske göra om kontoret till bibliotek/kontor...
Kram och trevlig helg !

Weronica - Living by W/Days and Weekends sa...

ÖVerallt! Högvis på olika platser och framförallt en stor bokhylla i mitt arbetsrum. Jag älskar böcker - de skall få synas tycker jag :)

Anonym sa...

Mina böcker är nerpackade =( har alltid tyckt att det är så himla snyggt med fyllda bokhyllor....och en liten dröm är att någon gång ha ett litet bibliotek....massor av hyllor med böcker...mysiga fåtöljer, kanske en liten brasa. Jaja...den som lever får se.
Måste bara säga att jag är såååå glad för din skull att du tagit detta stora steg. Du lever inte bara Din dröm utan även Min. Lycka till Fina Helena

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Då har du missat mina hyllor som går från golv till tak! ÄLSKAR böcker och har såå svårt att förstå att en del tycker att det är fult i inredningen. Böcker gör ett hem levande och varmt tycker jag!

Ditt bokskåp är helt i min smak. Gillar lite "oro" i leden!

KRAM och hoppas du mår bättre snart!

mitt liv som jag sa...

Ja ett bilbliotek hade inte varit fel, inte för att jag har många böcker utan bara för att jag tycker att det ser så mysigt ut! Hoppas du piggnar till! Kram Jennifer

evalevabo sa...

Haha. Jag tycker det ser charmigt ut. lite stökigt så där. Vi har en stor platsbyggd bokhylla på mitt kontor här hemma. Kika gärna in på min blogg och klicka på bibliotek/arbetsrum. Ha det fint.
Kram Eva

seventeendoors sa...

Precis som på den fina bilden här, så tycker jag att det ska se ut i bokhyllor. Perfekt.
Trevlig helg!

Dagar hos mig sa...

Älskar böcker och tyckte att det var en väldigt fin och ostylad bokhylla du hade. Ändra inte, tycker jag:)

Anonym sa...

Jag ska slänga/skänka bort alla böcker utom kokböckerna & anestesiböckerna. Tycker ditt bokskåp ser schysst ut!
Ha en trevlig helg!
Kram Marléne

Tess sa...

Åh! Jag tycker bokskåpet ser superhärligt ut! :) Själv har vi våra böcker i ett skåp med dörrar på. Så man inte kan se dem.. men jag kan absolut tänka mig att ha något likande det du har. Jag gillar också när de är i färgordning... :)

Husbysjutolfts sa...

Jag tycker det är jättefint, precis som det ska var i en bokhylla lite stökigt inte så perfekt. . Själva bokhyllan är oxå fin. Vart har du hittat den? Kram

Två Trappor sa...

Jag gillar att ha böcker framme, gärna i alla rum! Tycker ditt "stökiga" bokskåp ser härligt ut, om än något överbelamrat! ;) Eftersom det är glasdörrar så blir intrycket inte för rörigt ändå. Det ger liv åt inredningen. Jag är dock inte så förtjust i färgorganiserade böcker, det blir lite för tillrättalagt på nåt vis. Kika gärna in på min blogg, jag råkar ha ett inlägg med en fin bokhylla idag :) http://www.tvatrappor.blogspot.com/2012/02/vardagsrum-med-guldkant.html
Roligt att du fått sån fart på din nya karriär - heja! Kram Madeleine

Preffen sa...

Jag älrskar ditt bokskåp, kan tänka mig att rummet i övrigt är ganska stramt och ordnat och då gör sig detta bokskåp fantastiskt fint.
Som ett stilleben egentligen om man tänker lite outside the box liksom
Ha en bra dag och krya på dig!!!

Anonym sa...

Ditt bokskåp är helt i min smak,levande.Min bokhylla skulle va fin med nåt foto å enstaka böcker, till slut svämmade det över med MASSOR av böcker, härligt!
Kram, Birgitta

Related Posts with Thumbnails