5 februari 2012

Enkelt, avskalat och så vackert

.
.
Typiskt, -16 grader idag, det är nu man skall vara i backen, men nix då åker vi hem istället... I går var det kallaste dagen på hela säsongen och då passade vi på att vara i backen hela dagen, hum , men det gick faktiskt bra, riktigt bra kläder är hela grejen och sedan är det viktigt att man skyddar de smås ansikten. Skidåkninen gick som en dans efter ett tag men jag drog snabbt slutsatsen att det är lättare att åka skidor med en liten 2 åring som inte har förstånd om att vara rädd, än en snart fyra åring som börjar inse att vi är högt upp och det gör ont om man ramlar... Vi hade några kontroverser i backen igår, innan det släppte om man så säger!

Nu far vi strax söder över och jag bjussar på några fina bilder, som jag nyss hittade, så länge. Jag tittade på bilderna och kunde snart konstatera att, tänk så mycket själva huset, väggarna, fönstren, taken, golven, listerna och annan "fast inredning" betyder för känslan och så lite möbler och grejer man behöver för att få till det när själva "skalet" är vackert. Min fråga blir då, varför lägger vi inte mer krut och pengar på våra hus och  mindre pengar på möbler och prylar? Ha en fin dag, allesammans!

Helena
.
.
.

6 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Det var verkligen fina bilder du bjuder på. Önskar er en bra hemfärd! Kram Jennifer

Anonym sa...

sant,många med ganska intetsägande hus "döljer" det med Day,Tine K osv:) Lägg krutet stilig "grund" istället.
Gillar din inredning som är mer än så med varierad inredning. Ditt badrum är bara heeelt underbart!
Mia

Anonym sa...

Hei!
Er fast leser av den flotte bloggen din. Lurte på hvor du har funnet bildene av det fine huset? Likte alt og kunne tenkt meg like gardiner.
Hilsen Kristin, Norge

Sophie sa...

Vackra bilder!
//Sophie

livinganddreams.blogspot.com sa...

Oh så vackert det var! Håller med dig, men det är ju så enkelt att piffa till lite bara :)

Daniella Witte sa...

Verkligen SNYGGT!!

Hoppas allt är bra med dig. Kram Daniella

Related Posts with Thumbnails