19 februari 2012

The sky is the limit

.
.
Hejda Kopenhamn!


Nagra fantastiskt harliga dagar i den danska huvudstaden ar over, och vi atervander hem till var Udde utvilade, med massor av inspiration och och nya ideer. 


Kopenhamn bjuder verkligen pa galet mycket inspiration for inredningsintresserade sjalar. Om inte planboken hade satt stopp for det hade jag nog latt kunnat chartra ett av de stora flygplanen som star framfor mig utanfor fonstret har i VIP loungen pa Kastrup lufthavn (japp, VIP loungen ar vi i, hihi, M har ett sadant dar kort sa att man kanner sig jatteviktig och far vara har, haha) och bara fyllt upp det med dansk designade mobler och en och annan kladtrasa med for den sakens skull! Men nops, inte ett enda inkop har gjorts, forutom presenter till barnen forstas! Igar var det stor baluns med fantastisk modevisning och bankett vid releasen av POMP de LUX spring/summer 2012. Heeelt lovely var kladerna kan jag lova, och ni som bokat arrangemang med mig kommer inte att angra er! Sa otroligt mycket fint det var, finns verkligen nagot for alla. Hela kollektionen bestar av ca 250 olika plagg (som jag har hemma!) och nastan alla plagg finns i 3-4 olika farger. Gigantisk kollektoion mao... 


Nu ser jag fram emot att satta igang med att salja barnklader sa att det ryker dar hemma, fasiken vad jag skall salja, och vet ni vad, ytterligare en typ av uppdrag i min frilanskarriar har poppat upp helt otippat! Mycket spannande ar det, och precis som med allt annat jag nu for tiden foretar mig har jag ingen utbildning inom detta omrade heller... Sa vi for val se hur det gar, snart spricker val hela bubblan...

Nu skall jag ta en vanda i alla tjusiga butiker har pa flygplatsen, titta kostar inget och nasta gang jag kommer hit kanske jag kan shoppa lite ocksa!!!


Psst, maste bara beratta att i den har loungen sitter det en massa gubbar om ser valdigt viktiga ut. De har sin laptop i knat och ser mycket upptagna ut. Nar jag for en liten stund sedan gick en vanda har noterade jag att tre av fyra, med en lap i knat, hade sin facebooksida uppe!!! 
VIP = Very important person eller NOT!!!


KRAM
.
.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha vad härligt du haft:)) vi är på väg till dubai i vi sitter vid gaten o jag ser att alla sitter med sina telefoner o kollar:) vilken upptagen värld vi lever i!! Jag har inte heller fått igång blogger via mobilen, så det får väl bli textinlägg!!! Spännande med nya kollektionen! Har sett en del via nyhetsbrev! Du kommer säkert bli en duktig säljare! Ha det bra! Kram Helenas enkla vardag!!!!

Hemma på Sjuan sa...

Så spännande med allt som händer för dig nu. Tror att det kommer gå jättebra du verkar vara så ambitiös.
Fina barnkläder du kommer sälja.
Kram Suss

Anonym sa...

Spännande saker i ditt liv just nu...Synd att du inte säljer via Webben. Älskar bilden med vackra Helena. Lotus ringarna från Lynggaard är to dye for. Bara att börja spara....
/Marie

Anonym sa...

Vart är du?

Anonym sa...

Hej! Saknar dig. Du har säkert miljarders saker på G, och ont om tid:). Ville bara lämna ett avtryck och säga att jag ser fram emot ditt nästa inlägg.....Tyst i cybern utan dina inlägg,ett avbrott på min vanliga dagliga dos av surfrunda!! Kom snart tillbaka.
Kram
Moa i U-a

Kicki i Åre sa...

Miss you!! :)

Kram

Anonym sa...

Saknar dina kloka ord :)
Kram Anna

Related Posts with Thumbnails