22 april 2012

Det här var länge sedan

.
.
Känns som om det var hundra år sedan jag gjorde ett inlägg med inspirerande inredning. Men så är det, mina intressen och det som uppfyller mina tankar går i vågor och så gör den här bloggen också!


Vete sjutton vart bilderna kommer ifrån, de bara låg där i en mapp när jag kikade runt bland mina bilder. Måste ha sparat dem till inspiration för egen del. Så tyvärr ingen källa, men jag gissar på att jag hittat bilderna i Boligmagasinet, om någon vet kan ni väl ge mig en hint.Snyggt var det hur som helst, faktiskt sådär snyggt så att man blir helt matt, och bara tittar och tittar igen och har lite svårt för att släppa och gå vidare...

Har ni förresten kollat senaste Plaza Interiör,
 var det något där som verkade bekant?
Hihihi!


Kram
.
.
.
4 kommentarer:

mamma sa...

Otroligt fina bilder. Kul att få vara den första att få se uppslaget i Plaza Interiör.. Beroende på att jag blev bjuden på en god lunch idag tillsammans med Ulrica o din fam. Förmodligen har inte tidningen kommit ut i affärerna ännu.Tack för en trevlig dag. puss.

mitt liv som jag sa...

Ja det var härliga bilder! Må så gott! Kram Jennifer

Ester sa...

Underbara bilder och underbara hem!

Kram Ester

Det ljuva livet i stan sa...

Kände så klart igen ditt urfina hem direkt när jag bläddrade igenom Plaza Interiör - alltid lika kul att hitta sina favvobloggisar i en inredningstidning!! :)

Kram Frida

Related Posts with Thumbnails