7 april 2012

Var blev han av?

.
.
Minns ni den här hunken?
Världens första manliga supermodell var han när det begav sig. Den vandrande tvättbrädan, med sängkammarblicken. Han som satt så många kvinnors (och mäns) hjärtan i brand. Och handen på hjärtat, inte lämnade han många oberörda, med sitt 6-pack, sina bruna ögon och markerade kantiga käkparti.

Om naturen hade fått ha sin gång hade han idag förmodligen varit en übersnygg 44-åring ex supermodell, som kanske till och med hade varit ännu snyggare än han var för sådär si sådär tjugo år sedan. Lite äldre, lite fårigare, lite manligare och lite mindre babyface.
Det som hade kunnat bli så bra...

Åtminstone jag hade suttit klistrad vid Let´s dance på lördagkvällarna (i alla fall i början...), för att flukta lite på den forna modellen... Men hallå, 'var blev han av'... han snyggingen???
För inte kan det väl vara den där slätstrukna mannen, som helt utan någon form av mimik eller spår i ansiktet av ett 44 år långt liv, framträder (ungefär lika spontant som Kungen) i Let´s Dance?!

Kära hjärtanes vad det smärtar mig, hur kan man göra så mot sig själv? Hur kunde det bli så fel? Botox och Restylan är kanske bra för vissa, jag lägger ingen värdering i användandet av det, det är upp till var och en. Men Herre Gud min skapare, man måste väl inse när det är nog,
när det hela går över styr!

Näe, jag fortsätter att titta på min naturligt übersnygga 45 åring här hemma istället, inget mer Let´s Dance för min del. Jag öppnade förresten med en lite halvudda replik till honom när vi träffades för 9 år sedan. Den funkar fortfarande, och han blir bara fina och finare med åren!

Repliken?

"Hej.... du måste ju vara Guds gåva till kvinnan...!"


Tjing!
.
.
.


19 kommentarer:

Linruz sa...

Hihi kul att höra att ngn har lyckats med den raggningsrepliken.
H´Glad påsk på dig
Kram Lina

Anonym sa...

Haha, och ändå föll han;) måste ha varit din naturliga skönhet som fick honom på fall:), glad påsk/ karin

MITT VITA HUS sa...

Ha ha ja vad hände liksom, han pratar ju som ett får med och man kan undra om det inte varit ett helt "ren"-livat liv han levt;)

Glad påsk vännen!

KRAM

M

Linn sa...

Tycker exakt som du! Hittade samma bild igår då jag googlade honom för att se hur gammal han var.
Inte ser han ju ut som 44år... Men han ser ju inte ut till någonting...:/
kan inte förstå att han varit supermodell och sådär snygg?!
Glad påsk! :)

Linn sa...

Tycker exakt som du! Hittade samma bild igår då jag googlade honom för att se hur gammal han var.
Inte ser han ju ut som 44år... Men han ser ju inte ut till någonting...:/
kan inte förstå att han varit supermodell och sådär snygg?!
Glad påsk! :)

Anonym sa...

Ääh, Guud vilket töntigt inlägg!!!

Är det så viktigt för Dig med YTA att Du stör Dig så på människor??? Spelar väl ingen roll om han har använt det ena eller det andra, det är väl han som människa som är viktig! Du känner ju inte honom, hur skulle du uppfatta det själv om han sågade dig och ditt utseende vid fotknölarna!Uruselt!!Nej, nu skippar vi Din blogg!

Caroline/drömlägenheten goes radhus sa...

Gillar din raggningsreplik! ;) ;) ;)

KRAM

På vår udde! sa...

Kan hända var det ett töntigt inlägg, men du måste ha missat att själva grejen med att vara supermodell ÄR utseendet. Självklart känner jag inte honom, men om jag hade gjort det hade jag sagt exakt samma sak till honom. Du är fin som du är, låt naturen ha sin gång! Det var liksom det som var undermeningen med inlägget, att vi alla duger som vi är. Om du inte förstod det, är vi nog inte riktigt på samma plan. Tack för att du läst min blogg fram till nu och hoppas att du hittar en annan som passar dig bättre.

Vänligen
Helena

Kicki i Åre sa...

Håller med dig Helena! Tragiskt och onödigt det som han gjort mot sig själv .

Härlig replik till din kärlek! Klart han föll för det! :))

Kram kram

Anonym sa...

Håller också med dig.Mycket tragiskt.Tänk vad tjusig han kunde varit om han bara hade åldrats naturligt!
Kram Eva

Anonym sa...

Ja, jösses vad hände med honom? Håller helt med.. nu ser han ut som "nothing"... nästan så att man började gråta när man såg honom i L.Dance...Sorgligt på något sätt.

Johanna

Anonym sa...

Hej svejs.
Jag tycker att Marcus fortfarande är en riktig heting och jag delar inte din åsikt, men jag tänker då inte sluta att läsa din blogg för det! Vi är alla olika och har rätt till en åsikt. Tack för en inspirerande och annorlunda blogg.
Glad påsk/Sofia

Hemma på Sjuan sa...

Hihi, roligt inlägg. Jag håller med dig och tycker poängen ligger i att han hade verkligen inte behövt all botox eller vad det nu är för han hade garanterat sett bra ut ändå. Men det är väl tyvärr dit vi är på väg, mycket fejk för att hålla sig fräsch länge...
Ha en fortsatt skön påskhelg! Kram

Ceciliaba sa...

Tänkte också på att inte har någon naturlig mimik... Så synd...han hade verkligen kunnat åldras snyggt helt naturligt! Håller med dig helt!

Concept_By_Sarah sa...

Bra skrivet, håller med dig! Varför får inte naturen ha sin gång, naturligt åldrande är mycket vackrare!

Anonym sa...

Helt ärligt - var det inte lite väl tramsigt att komma med det inlägget om Marcus...du har väl ingen aning om han har botoxat eller ej...sen ser väl du liksom de flesta med blogg och självbevarelsedrift till att för det mesta lägga ut bilder med bra motljus och så vidare för att visa sitt något bättre jag...Skriv om väsentligheter istället för ihåligt tyckande. Jessica

På vår udde! sa...

Nops, Jessica, detta är inte en blogg där väsentligheter dryftas utan det mesta baseras på ihåligt tyckande. Det är det som är så skönt med en egen blogg, att man faktiskt kan ha ett forum där man kan samla sitt ihåliga tyckande och spara det väsentliga till verkliga livet!

Tack för att du läser och har en åsikt, det gillar jag, även om du och jag inte vid just detta tillfälle är överens!

Vänligen
Helena

Anonym sa...

Hej H!Kul att du svarar! Blir lite förvånad över din egen syn på din blogg. Jag tycker inte att en blogg måste vara seriös i alla bemärkelser - den kan gärna vara hur lättsam som helst - men som populär bloggare har man ju faktiskt möjligheten att vara lite av en förebild och faktiskt välja hur man uttrycker sig och om vad. Jessica :)

På vår udde! sa...

Hej igen Jessica,

du har helt rätt i det du skriver, att man som bloggare har möjlighet att vara lite av en förebild, vilket är en väldigt stor förmån som man skall ta vara på, men du skall kommaihåg en sak.

På nära håll har jag sett hur man genom sin blogg kan framställa sig själv på ett sätt som långt ifrån överrensstämmer med verkligheten. Man kan låtsas vara finare, bättre, snällare, äligare, mer politiskt korrekt än man än egentligen är. Man får många läsare som beundrar en för den de TROR att man är, den person som man gett SKEN av att vara. Kanske är det bättre? Jag vet inte...

Jag har sedan jag startade min blogg för 3 år sedan skrivit 1116 inlägg av olika karaktär. Vissa mer genomtänkta och "bättre" än andra. Jag har dock valt att i bloggen försöka spegla HELA mig och mitt liv. Jag är en människa med bra sidor och självklart också mindre bra, eller kanske till och med riktigt dåliga sidor. Detta avspeglas i bloggen och mina inlägg.

Jag tillhör den sorten som kanske ibland i verkligheten kommenterar ex. Schenkenbergs botoxbehandlade ansikte, eftersom det berör mig och symbolicerar den vrickade värld vi lever i, där exempelvis naturligt åldrande är något fult, och inte något vi skall vara stolta över. Något som skall döljas till varje pris. Det är tragiskt och något jag tänkt mycket på sedan jag jobbat på en privatklinik för plastikkirurgi i Oslo (där jag sett baksidan av det hela). Jag tror inte att jag är särskilt ensam om att kommentera sådana saker, jag tror att nästan alla gör det av och till eller i alla fall någon gång under ett liv, fast de kanske gör det i smyg.

Jag valde alltså att skriva om det i min blogg, politiskt korrekt, kanske inte, onödigt att skriva om, vet inte, men det är i alla fall min helt EGNA och helt ÄRLIGA synpunkt på det hela.

Dessutom kan jag nog tycka att jag som "motståndare" till kirurgiska skönhetsoperationer/ingrepp UTAN medicinska indikationer, är en bättre förebild för mina läsare än vad jag skulle vara om jag hyllade den typen av verksamhet.

Vi behöver inte tycka lika, men jag hoppas att du förstår vad jag menar och kan acceptera det!

Ha en fin dag, och tack för att du fortsätter läsa och kommentera. Tvåvägskommunikation är alltid trevligare än envägs!

Vänligen
Helena

Related Posts with Thumbnails