23 juli 2012

Vardagssurr och ser fram mot...Ny vecka nya möjligheter!


Jag passar på att hålla mig sysselsatt medan Lillan är på semester med mormor och morfar. Ett litet måleriprojekt pågår där nere, och en makeover av sovrummet (som jag aldrig blir riktigt klar eller nöjd med...) väntar i slutet av veckan. Imorgon blir det ett heldagsjobb i Stockholm, där jag skall fota ett riktigt färgglatt och spännande hem.


Ni som brukar läsa den här bloggen vet att jag har en fablais för så kallade "cliffhangers". Nu är det dax för en igen. Jag har ett spännande samarbete på gång, med en person som jag beundrat på avstånd en längre tid. Någon som är riktigt duktig! För några månader sedan tog jag mod till mig och kontaktade henne, och nu är det alltså på gång...
Igår morse åt jag min lchf "frulle" nere på bryggan i solen. Grekisk yogurt med valnötter och egenodlade jordgubbar. Smakar galet gott i pyjamas på en varm len träbrygga, med vattnet kluckandes runt omkring. När jag vaknade i morse tänkte jag mig en repris, men se av det blev det inget... Det är kallt, bryggan är våt och av solen syns inte ett spår. Men det är ju så det är denna sommar, så varför ens bry sig? Eller ännu mer, varför skriva om det här egentligen?!
Man kan nog säga att badstegen är ett tämligen outnyttjat redskap i år...
Inte ett endaste litet dopp har det blivit för mig. Lillan har plaskat i kanten vid stranden ett par gånger. Hon är till synes helt opåverkad av det iskalla vattnet. Det gäller bara att plocka upp henne och värma henne lite emellanåt.

Den yngsta tonåringen här hemma har badat några gånger. På tonårsvis drar hon hux flux iväg vid nio tio tiden på kvällen för att ta sig ett kvällsdopp tillsammans med några grabbar i området. Man kan undra om det är det verkligen är det kalla vattnet som drar, eller är det kan hända något annat som lockar...:-)
Nu är det dax att sätta fart. En enda liten faktura skall skrivas, ett lager färg skall på där nere och sedan skall jag iväg för att fota en våning i eftermiddag. Som sagt, det gäller att vara effektiv och passa på att jobba medan Lillan är bortrest.


Finfin dag önskar jag er!


Kram Helena4 kommentarer:

odd brown bird sa...

Mäh! Jag gillar inte cliffhangers, ge mig mer!!

=)

Kram Eva

mitt liv som jag sa...

HÄrliga bilder, spännande att få höra om samarbetet sedan :)!

Kicki i Åre sa...

Åh vad nyfiken jag blir !!
Och glad för din skull! :)

Ha en toppendag!
Kramar

Lena - gott för själen sa...

Nyfiken! Väntar med spänning!

Kram Lena

Related Posts with Thumbnails