28 juli 2012

Om två timmar...Kommer den här lilla trollungen hem!


 


Det skall bli så mysigt! Tänk så duktig hon är, bara precis fyllda fyra år åker hon iväg med mormor och morfar på semester en hel vecka utan problem. Hon har sett fram emot detta jättemycket ända sedan i våras när det blev bestämt och hon var sååå ivrig att komma iväg!


Själv har jag fått väldans mycket gjort här hemma. Saker som jag legat lite efter med är fixat, och egentid har jag haft mängder av. Himla skönt faktiskt (får man tycka det?)! M har nämligen också varit bortrest. Han passade på att dra på fiskeresa med en kompis till Lofsdalen medan Lillan inte var hemma. Så alldeles solokvist har jag varit, ja förutom en tonåring som kommit och gått lite som hon velat under veckan då förstås! Nu börjar jag tröttna på mitt eget sällskap, så nu får gärna familjen komma hem igen!


Jag tycker att det är väldigt skönt att Lillan är så trygg och självständig att hon faktiskt fixar att vara utan mamma och pappa såhär utan vidare. Kanske inte alla som gör det. Jag är också väldigt glad och tacksam över att jag har en mamma och en pappa som är så otroligt intresserade och engagerade i Lillan (och sina andra barnbarn med för den delen min syster har 3 fina pojkar)!. Det är en otrolig trygghet för mig att veta att de alltid finns där för oss.


Tack mamsen och papsen, ni är bara bäst!Helena3 kommentarer:

Linruz sa...

Det är härligt att få sakna varann i bland.
Man uppskattar varann lite mer då på ngt sätt.
Kram på dig
Lina

Lena - gott för själen sa...

Skönt med trygga och självständiga barn. Tror det är bra för dem att vara föräldralediga ibland också.

Kram Lena

Casa of Mia sa...

Härligt! skönt att få längta ibland, kram

Related Posts with Thumbnails