4 november 2011

Jag fixar ett "kontor"

.
.
Ok, tålamod är inte min starka sida...

Tänk vad lustigt det är när man har en blogg (eller är det kanske bara jag), att man så gärna vill dela med sig av vad man pysslar med till andra. Jag då, med mitt bristande tålamod kan ju aldrig vänta tills det blir helt klart om jag fixar med något här hemma, måste ju visa er på en gång. Det kanske bottnar i att jag själv blir så glad och tycker att det är så fantastiskt roligt när jag håller på med mitt grejande, att jag bara omedelbart måste visa er vad jag gjort!

Här om dagen slog det mig att jag måste ju ha ett kontor! Egenföretagare måste naturligtvis ha någon ställe att hålla till med alla papper som blir. Allt ligger just nu bara i högar i köket och det käns ju rätt ohållbart...

Sedan vi fixade tvhörna på nedervåningen används i princip aldrig vardagsrummet på övervåningen. Vi trodde att tonåringarna skulle vilja härbärgera där, men neps så var icke fallet. Alltså står det fina rummet med den fantastiska utsikten helt oanvänt, som någon slags utställning faktiskt.


Igår drog jag iväg till Ikea och köpte mig ett skrivbord, och vips hade det forna vardagsrummet/tvrummet börjat sin transformation till kontor och arbetsplats för mig!

Sedan var det det där med tålamod, och inte färdigt och allt det där...


På återseende mina vänner!
.
.
.


11 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint, vilken utsikt! Sitt nu inte bara och förlora dig i den när du ska jiobba;) Kan inte kommentera från min blogg eftersom du inte har popup-fönster så det får bli så här ist. Älskar din blogg btw:) Kram.Karin

Piffa och Puffa sa...

Åh, så lyxigt. Själv bor vi också vid vattnet med strålande utsikt. Tyvärr har vi väldigt litet då man inte får bygga större än 60 kvadrat. Jag har mitt kontor, jobbar med smycken, i ett rum där vi samtidigt har små pojkar, vi är kontaktfamilj. Det går bra eftersom pojkarna bara är här var tredje vecka men ändå - vilken lyx med ett eget rum.
Ska bli roligt att följa ditt företag.
Kram

seventeendoors sa...

Men vilket drömkontor! Jag gillar det där skrivbordet från Ikea jättemycket och vilken utsikt!!
Där måste bara inspirationen flöda..
Hälsningar
Ulrika

Anonym sa...

Så mysigt ditt kontor blev!

Kram Camilla

Anonym sa...

Åh, finns det bordet kvar på IKEA!? Har alltid gillat det när jag sett det på HoP´s kontor. Det blir ju jättebra att ha det så, hoppas det är OK med maken oxå!

Kram
Greta

@my casa sa...

Nice workspace måste jag säga!

Trevlig kväll:)

På vår udde! sa...

Japp Greta, darlingen tycker att det blev toppen och jag behövde det verkligen! Han är inte helt hopplös förstår du, han är bara en underbar person som är väldigt nöjd med, och uppskattar det han har, och ser inget egenvärde i överkonsumtion. Däremot är han inte snar att hängapå förändringar om behovet verkligen finns!


Kul att ni tycker att det blir fint, det kommer fler bilder så snart det blir lite mer "färdigt"!

//Helena

Anonym sa...

Jättefint! Vilken härlig miljö att arbeta i. Mycket inspirerande. Kram!

mammaxtre sa...

Vilket fint skrivbord och vilken placering. Aldrig har jag sett en bättre placering av ett skrivbord än denna. Oj!

Ha en fin söndag

Casa of Mia sa...

Det blir ju jättefint, vilket härligt skrivbord och utsikt, kram

Isa sa...

Snyggt!

Related Posts with Thumbnails