9 november 2011

Njuter av livet och utsikten

.
.
När man har små barn blir det inte riktigt som man har tänkt sig alla gånger, och då är det ju fantastiskt att inte behöva ha en arbetsgivare som sliter sitt hår för att man inte dyker upp på utsatt tid. Vilken otrolig förmån! I morse var planen att lämna på dagis vid nio och återvända hem för att jobba. Nu blev det inte riktigt så eftersom både Lillan och jag slog upp våra blå först vid kvart i tio! Hon är en liten tröttis vår lilla och har alltid varit. Det blev alltså en oplanerat ledig dag idag,
så det jag skulle gjort under dagen får jag göra nu ikväll istället.

Hela eftermiddagen och kvällen har vi varit i stallet och klappat hästar och tittat på duktiga Rebecca när hon hopptränat. Lillan älskar att vara där och tyckte att det var så kul att vara i ridhuset och lyfta bommar. Jösses vad jag lyft bommar i mitt liv förresten, hästar och hoppning var ju mitt liv under många många år. Sporrarna lade jag på hyllan för si så där en 10 år sedan och har inte suttit på en häst sedan dess.
Tog dessa bilder från mitt "kontor" igår kväll.
Naturen utanför fönstret är underbar och såhär på hösten bjuds vi
titt som tätt på fantastiska skådespel över sjön.
Sprakande färgskiftningar i rosa och purpur fullkomligt vällde in över rummet,
 och det var en fröjd att sitta där med lampan släkt och bara njuta av utsikten.


Nu skall jag jobba lite.


Sköt om dig och var tacksam över det du har!
.
.
.

7 kommentarer:

Carola sa...

men hjälp vad vackert!! vilket underbart läge ni har verkligen!
Så vill jag bo en vacker dag.

Victoria @ MY HAPPY HOME sa...

wow, magiska bilder! Önskar jag hade en sådan arbetsplats!
/Victoria

Karin sa...

Hahah - hade jag en sådan arbetsplats skulle det inte bli mycket gjort! UNDERBART!!! Bra att du har bytt till popup, har följt dig länge, men haft svårt att kommentera. Kram:)

a piece of happiness sa...

Sagolika himlar dessa årstider. Jättefint. Men jag håller med Karin, hade jag den arbetsplatsen skulle inte heller bli mycket gjort. ;-)

Anonym sa...

Så fint! Älskar din blogg, läser varje dag! Kul att du vågat ta steget från ditt vanliga jobb. Jag är läkare och gillar mitt jobb, så mycket att jag inte skulle göra uppehåll, men älskar inredning och kläder mm och förstår ditt beslut. De här bilderna är fantastiska, du vet väl att du kan sälja dina bilder? Lägg på en logga, det ser proffsigt ut! Kram!

Casa of Mia sa...

Så fint, fantastiska bilder kram

Livet de la crème sa...

Fantastiskt! En laptop is da shit, då kan man välja var kontoret är för dagen efter humör och utsikt (om man jobbar hemma vill säga :)Jag brukar ofta hamna i soffan :)

Related Posts with Thumbnails