28 november 2011

Konstruktiv kritik och pyntat med hjort

.
.
Hej nya vecka!


Tusen tack för era fina kommentarer och er konstruktiva kritik på mina bilder från stylingen i förra veckan. Jag tar allt till mig och med mig till nästa uppdrag, ni hade alla så bra reflektioner att jag bara kände att jag ville göra en liten sammanställning.


Många tyckte att det var fint, snyggt och att det såg inbjudande ut. En gillade att tygerna hängde ned på golvet medans en annan inte alls gjorde det. Samma sak var det med kuddarna, en gillade speciellt att de låg utspridda lite nonchalant på golvet, men två tyckte att det såg slarvigt ut. En tyckte att kudden på golvet vid soffan borde ha varit mycket större och jag håller med till 100%.


Smaken är uppenbarligen som baken, för en tyckte att det var överstylat och en tyckte att det inte såg stylat ut alls. Tre personer påpekade att soffan stod för nära snedtaket. Ni har så rätt, så rätt, ser ju faktiskt inte klokt ut! Jag borde ha haft något annat i fönstret var det två som tyckte och en av dem tyckte också att jag borde ha haft blommor i vasen på bordet istället för lärk.


Sedan var de köksstolarna som var fula och omoderna, och det är jag den första att hålla med om. Det är våra köksstolar, och jag vill inget hellre än att byta ut dem. Om några uppdrag kanske jag tycker att jag har råd :) En person påpekade kameravinklarna och ville ha dem på något annat sätt. Jag har tagit 14 bilder i olika vinklar och överlåter till mäklaren att välja ut vilka han vill publicera. Själv valde jag att visa er dessa eftersom de bäst visade själva stylingen.
Jag har också hakat på trenden med rådjur till jul,
även om jag valde något som mer liknar en hjort!
Ljusstake, hjort och kruka från Tullhuset.Adventstiden är här, men jag har lite svårt för att finna någon riktig advents och julstämmning. Kring olivträdet som fortfarande står kvar ute på altanen, och trivs alldeles utmärkt med det, växer det ogräs, rosorna blommar för fullt, över sjön är det ljummen frånlandsvind och inga kalla vågor från norr. Någon snö har vi inte och inte behöver vi skrapa rutorna heller (men det gör inte direkt något)!


Adventspyntandet tog fart i går eftermiddag, så inte blev det något förstaadventsmys här hemma i går morse inte. Men när kvällen väl kom, spelades här julsånger på hög volym, allt pynt och nya julväxter var på plats, glöggen stod på spisen och ett skönt adventslugn infann sig!


Det blir nog jul i år igen!
.
.
.

3 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Så fint med det silvriga, hjorten är jättefin kram

Hildas hem - Sofia sa...

Hjorten var riktigt snygg! :)

Nicky sa...

Så fint! :) XO

Related Posts with Thumbnails