17 november 2011

En vända till med "kontoret"

.
.
Nu kommer det några pics från mitt "kontor" igen!
Jag kan inte nog poängtera vad glad jag är att jag kom på denna förträffliga lösning! Här har jag gått omkring i flera år och retat mig på att vi har varit "ett rum kort", dvs det har verkligen saknats en plats för arbete, pappersförvaring och annat sådant där vanligt familjeadministrativt som blir.
Dessutom har jag förstås tyckt att det varit synd att vi inte använt det här rummet de senaste åren, sedan TV tittandet har flyttat en trappa ned, för detta är husets absolut finaste rum. Högt i tak och en breath taking utsikt om jag får lov att vara lite skrytsam.
Nu är det bara en snygg stol som fattas. Men där hamnar jag i ett dilemma... Jag vill att den skall vara snygg och gärna lite åt industrihållet typ Tolix, eller möjligtvis en Eames med träben, samtidigt vill jag ju att den skall vara skön att sitta på lite längre stunder. En Tolix blir väl för kall åt rumpan och Eames är hemskt dyr, kanske kan man hitta en på Blocket eller Lauriz.com...

Tål att tänkas på!
.
.
.

9 kommentarer:

Helenas enkla vardag sa...

Hej Helena!
Nu när jag skaffat en egen blogg kan jag skicka kommentarer via bloggen istället för FB. Jättefint arbetsrum och vilken fin utsikt du har! Lycka till som egen! Det kommer gå kanon tror jag! Önskar jag kunde hitta på något också, så man slapp sjukhuset! Kram Helena

Anonym sa...

Superhärligt kontor du fått! :) Jag har en Tolix stol som kontorsstol på mitt hemmakontor och har en fin rund fårskinnsdyna från Shepard som gör att jag inte blir kall om rumpan! :)
Är så glad att jag lyckades rulla ut makens fula svarta kontorsstol på hjul !! Han var rätt envis! ;)

Kram Kicki i Åre

Dagar hos mig sa...

Vilket härligt kontor du har. Lätt avis...

Två Trappor sa...

Otroligt snyggt och härligt alltihop!! :)
/Madeleine

Kickan Style sa...

Verkligen ett härligt rum! Och kan bara föreställa mej utsikten!!

Jamblinne sa...

Så fint! *lite avis*

evalevabo sa...

Ser lite ut som mitt kontor, Stlroom evalevabo. Kolla bloggen annars. älskar Ikea bordet.
Kram

Anonym sa...

Du har såå fint och din blogg är så härlig.
Gillar att allt inte måste vara det absolut dyraste,du visar både och vilket är en skön inställning.Även ärliga bilder är rätt kul att se!

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Supersnyggt och jag kan bara föreställa mig utsikten/kram Victoria

Related Posts with Thumbnails