8 november 2011

Tripp bokad till home of...

.
.
Det allra värsta gråvädret verkar ha släppt idag,
och faktiskt skiner solen över Udden just nu! Jag är så fantastiskt nöjd över min nya arbetsplats, inget stök i huset som stör arbetsron, bara den just nu stilla sjön som ligger blank utanför mitt fönster, underbart och ni skall få se fler bilder snart.


Har nyss bokat några flygbiljetter till mig och darlingen. I början på nästa år sticker vi iväg på en liten Loveweekend igen. Min darling M fyller år och vi firar bemärkelsedagen i
Köpenhamn

(Jag skall faktiskt på en liten "affärsgrej" också, hi, hi, spännande!)


Home of...


Första gången M och jag besökte Köpenhamn hade vi nästan nyss träffats. Vi var så nykära och kände verkligen inte varandra. Nu, efter snart 9 år, känns det som att vi känner varandra utan och innan (men man kan aldrig vara säker, M är en överaskningarnas man...), och man skulle kunna tänkasig att den där känslan av att vara nykär har lagt sig, men vet ni, jag tror inte det! Även om jag idag inte går omkring och svävar på små skära moln dagarna i ända, så är jag fortfarande så vansinnigt kär i min älskade M och ja, det pirrar fortfarande till i kroppen ibland
när jag tittar på honom!


LOVE

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, så mysigt :) Få storstäder slår Köpenhamn! Kram!

Katrine sa...

Mysigt med en Köpenhamns helg :-) kan varmt rekommendera att boka bord på "madklubben steak" (bistrobooking.dk) och om ni gillar sushi då er "sticks'n'sushi" stället.. Speciellt den som finns på 12. Etagen på tivoli hotellet, med utsikt over hele Köpenhamn!

Om du skal shoppa, undvik då Strøget. Teste istället gatorne bakom illum (chr x gade, gothersgade,grønnegade). Gammel Kongevej på Frederiksberg er också ett perfekt ställe at shoppa, båda kläder och inredning! Besök "Notre dame" (inredning) i Nørregade- den kommer du at älska :-)


Hjerteligt velkommen til Danmark :-)

Anonym sa...

Vad härligt att något sådant att se fram emot !
Och visst är det häftigt när man hittat den rätte !

Kram Kicki i Åre, som också har en darling på M :)

Related Posts with Thumbnails