14 november 2011

Vad skall människan göra?

.
.
Det här är Helena K Homestyling & Photo


Träffade en gammal kompis på stan för några dagar sedan, vi hade inte setts på många år och blev stående en stund för lite "catching up". Jodå, hon följde min blogg visade det sig (jag blir alltid lika förlägen när någon jag inte förväntar mig skall läsa den, gör det)! Trots att hon hade läst min blogg i flera år (!) undrade hon vad mer konkret jag skulle göra i mitt nystartade företag! Hoppsan, jag som trodde att det hade framgått, men tydligen hade det inte det.


Några av er kanske minns dessa bilder.


Det var en liten kavalkad av några av de bostäder som jag det senaste året har stylat och fotat inför försäljning, och det är det som jag nu skall satsa helhjärtat på!

Det är så vansinnigt roligt, dels själva "görandet" men också att se så glada och nöjda mina "kunder" har blivit, det är helt otroligt!

När jag gjorde dessa enkla stylingar använde jag mig till största delen av det som fanns i bostaden, vilket jag i grund och botten kommer att fortsätta med. Alltså inga Alvhem Mäkleri eller Fantastic Frank stylingar, där man river ut rubbet och bygger upp allt från grunden. Däremot kommer jag att samarbeta med en rad fina företag i olika branscher, vilket kommer att innebära att jag kan erbjuda allt från en liten konsultation, till helhetslösningar med det mesta i inrednings- och fixa-väg.
Inget är för litet, inget är för stort, I fix!


Nu är det bäst att jag jobbar på, så att jag kommer någon vart någon gång!


Kram

Helena
.
.
.

3 kommentarer:

Linruz sa...

Hej Helena!
Som jag skrivit tidigare är jag övertygad att du kommer att lyckas fin fint :)
Kram kram´
Lina

Casa of Mia sa...

så fina bilder, jättesnygg styling kram

Dagar hos mig sa...

Vackra bilder och fint stylat! Det här kommer gå som en dans.

Related Posts with Thumbnails