7 augusti 2012

Läckert i gummi
Kul att ni gillar mitt sovrum! Bilderna därifrån kommer att säljas som ett reportage så tyvärr kan jag inte visa fler, eller helhetsbilder, på bloggen. Jag kan bara berätta, för er som undrar, att gaveln är klädd med ett täcke och ett uppsprättat påslakan från Ikea.


För ungefär 500 kronor fick jag en helt "ny" säng och för ytterligare några hundralappar handlade jag lite annat piff. Totalt har jag inte lagt mer än ca 1400 kr på hela sovrummet, som nu känns helt nytt!


Nu till något helt annat.


Köpte förra sommaren ett par vanliga svarta Hunterstövlar. Fina javisst, men inte särskilt originellt, dessutom har de aldrig känts riktigt jag (om man nu kan identifiera sig med ett par gummistövlar haha!). Av en händelse, när jag sökte gummistövlar till Lillan på nätet, dök jag på dessa.


Ghaaa, vad snygga de är!!! Nu vill jag bara ha ett par sådana. Kanske finns en andrahandsmarknad för ett par sparsamt använda Hunterstövlar storlek 39?


För den intresserade kan jag berätta att till Lillan blev det ett par av dessa sköningar.


Lillans köpte jag hos Brandos och stövlarna jag vill ha finns hos Zalando.


Kram Helena3 kommentarer:

ikas sa...

Vad vill du ha för stövlarna och vad har de för innermått samt vadvidd?

Natasha @ Northern Light Design sa...

LOVE the boots!! :)

Victoria Glosemeyer sa...

Vilka snygga stövlar, både dina (?) och Lillans! Jag är sugen på ett par ljusbruna från Ilse Jacobsen, det har verkligen gått framåt i gummistövelmodet. Man måste inte ha ett par gröna Tretorn. Om man inte vill ;-)

Related Posts with Thumbnails