9 augusti 2012

Vildpelargon i mitt fönster
En underbar liten vildpelargon i mitt köksfönster.

Den delikata lilla varelsen, med de skiraste av de skiraste blommorna du kan tänka dig, fick följa med hem till Udden efter mitt besök på Rosendahlsträdgård för två veckor sedan.

Det blev kärlek vid första ögonkastet och nu överväger jag allvarligt
att börja samla på "rariteter" av arten.


Kram

5 kommentarer:

Johanna sa...

Så vacker den var! hJag har aldrig sett en sådan innan:) Och tyvärr är sambon min allerkisk mot pelargoner så jag får tyvärr avstå dem:(

Ha en fin torsdag,

Kram Johanna

Lena - gott för själen sa...

Vilken vacker! Aldrig sett sån förut jag heller.

Kram Lena

Anonym sa...

Hej! Jag älskar att åka och titta på hus, det är roligt att bli inspirerad. Har precis upptäckt att det finns en del roliga hus på Enhagen och Ekbacken. Finns det några hus du kan rekommendera att ta en extra titt på?

Kram Linda

mitt liv som jag sa...

Den var verkligen vacker, förstår att du föll för den!

Linda sa...

Har precis hittat din blogg efter att jag lånade inredningstidningar av min syster. Du var med där i tidningen Plaza med ert fins hus och jag blev såld. Knackade in till din blogg och nu har jag lagt upp dig som favorit. Brukar aldrig knacka in på kommentarer men har upptäckt att ni som bloggar måste ju få kredit att ni skapar inspiration och glädje. Tack! Du verkar vara en go tjej och modig som sadlat om. Jag är 39 och önskade att jag vågade ta steget till något nytt. Läste att du även hade jobbat med hästar. Spännande! Jag har själv haft häst i många år men för ca 3 år sen fick jag lämna över min ponny till hästhimlen efter 30 år tillsammans. Är utbildad hästmassör men har inte masserat på ett år nu då jag ägnar mig åt mina barn, familj och träning och tid till anat har varit knapp nu när av även jobbar. Kommer följa din blogg och glädjas åt att det går bra för dig med ditt nya företag. Känns som jag kommer att få mycket inspiration av dig då inredning och allt vad vardag och mode också är av intresse. Kul! Var rädd om dig och lycka till. Jag har en kompis föresten som bor i Strängnäs som har ett underbart hem, något du borde fota och få med i någon trevlig inredningstidning. Hör av dig om du är sugen att fota så kan jag prata med henne. Tjingeling! Linda, en ny vän som kommer att följa din blogg.

Related Posts with Thumbnails