8 augusti 2012

Väskdrömmar
Här är det full fart denna vecka. Semestern måste ses som över för i år, trots att M är hemma denna vecka, och här tornar jobben upp sig på skrivbordet. Eftersom jag själv bestämmer själv över hur, var och när jag skall arbeta så har det väl blivit en del som lagts i träda under sommaren. Men som sagt, nu är det slut med det och här måste jobbas på, så att jag snart får ägna mig åt min favoritsysselsättning igen - fakturering - pengar måste komma in!


Efter någon timmes surfning runt bland bloggar och andra sighter insåg jag snart att jag helt klart skulle behöva fakturera dygnet runt för att kunna handla allt jag blir sugen på...


Väska tex åh vad jag vill ha en fin handväska! De är bara så ruskigt dyra. Jag nästan blir svettig på ryggen, av att tänka på vilket hål i plånboken de skulle bli, om jag dristade mig till att handla den som just nu står högst upp på önskelistan. Men hallå bara en sådan sak, just nu, Herre Gud! Skall man köpa en sådan dyrgrip, går det ju inte att om några månader eller år, ändra på vilken väska som skall stå överst... Man måste verkligen vara säker!

Den här väskan, från Céline, mina damer måste vara den snyggaste och mest praktiska väska man kan tänka sig! Såg en i New York och den var outstanding. Men hugaligen vad den är dyr! Runt 14 loppor får man räkna med!

 Hela sommaren har jag gått omkring och förbannat min "sladdriga" väska med flärp över öppningen. Irriterande! Jag vill kunna ha ett av handtagen kvar på armen när jag med den andra rotar runt efter tex plånbok eller läppstift. Den skall vara hård så att man lätt hittar det man letar efter och hålla formen hur man än bär den! Ni fattar vad jag menar va?!


En sak till, håll med om att den skulle passa så jäkla bra ihop med gummistövlarna i förra inlägget!
Denna klassiska rottingväska från Palmgrens uppfyller också mina krav. Den är "hård" ursnygg och mycket mycket billigare! Däremot är jag inte så säker på att den känns så kul på vintern...

 Ett alternativ om man absolut vill ha en snygg och ganska dyr väska är att snoka rätt på en second hand... Jobbigt bara med alla kopior som florerar...


Nej nu har jag drömt och flummat klart, nu måste jag fortsätta jobba!Kram Helena

5 kommentarer:

Victoria Glosemeyer sa...

Bra och snygga väskor växer inte på trä´n. Inte med hyfsad prislapp, i alla fall. Men jag fick en Mango,

http://miramollymalee.blogspot.se/2012/05/mango.html

den är jag supernöjd med!

Anonym sa...

Helena kolla Tradera det finns otroligt mycket väskor i olika märken där. Kramar Ilse

@my casa sa...

Javisst är det "jobbigt" med alla fina väskor man
"bara" vill ha - hela tiden!

Dina förslag = supersnygga!

mitt liv som jag sa...

ÄLskar den översta väskan, men en väska i den prisklassen är absolut inget för mig, får leta efter något liknande med minst en nolla mindre :). Och stövlarna i förra inlägget var ju skitsnygga. Ha det!

MissTess sa...

Kolla när tex netaporter har rea el. Previousseason.com. Designerväskor har ju ett grymt andrahandsvärde också om du tröttnar.

Tack för tipset om stövlarna, snygga båda två. Måste kolla närmre genast:)

Related Posts with Thumbnails