14 mars 2010

H&M Home Summer 2010

.
.
Helgen har swischat förbi i vanlig ordning! Det har varit möbelshopping, handbollsmatcher, 8års kalas, en febrig Tildis och en trött mamma!
.
.
Trots att den S T O R A planen, som jag skrivit om tidigare, fortfarande är ytterst aktuell, har vi beslutat oss för att göra en TVhörna i vardagsrummet där nere i alla fall! Så idag har soffan inhandlats och skänken är nästan färdig! My Good vad det var tusen delar att skruva ihop, förstår hur det stora varuhuset kan hålla så låga priser, när man får göra nästan hela jobbet själv!!!
.
.
.
.
Tildis är lite snorig och har haft hög feber igår och inatt. Hon mår bättre idag, men har fortfarande lite feber och är alldeles utmattad efter att ha varit vaken nästan hela natten. Många tårar har trillat ned för lilltjejens kinder idag, nu sover hon gott, kanske för natten!
.
.
.
.
Bilderna här kommer från H&M Home Summer 2010! Så fina och färgglada bilder! Vilka priser sedan, det är ju så man baxnar! 49.50 och 99.00 kronor för de svartvita kuddfodralen i den översta bilden, slå det den som kan! Har aldrig kollat in deras hemsida tidigare, men blev glatt överraskad!
.
..
.
Tycker att bilderna är superhärliga! Dessutom har jag hört att det är bra kvalitet på deras lakan tex! Jag som är lite "kuddtokig" blir ju genast sugen på att klicka hem några sådana!
.
..
.
Om jag var alenastyrande här ute på Udden skulle varenda rosa pinal på de här bilderna få flytta in till oss! Men, men... Den vit och svartrandiga och kudden med text på tror jag kommer att passa förträffligt i den nya soffan som vi skall skruva ihop ikväll! Cross your fingers, det kan inte vara värre än skänken i alla fall...
.
.

8 kommentarer:

Gabriella sa...

God kväll på udden!

Härliga bilder! Beställde påslakan till stugan från H&M och blev glatt överraskad :-) De svartvita kuddarna var ju inte alls dumma...

Du visar väl det färdiga resultatet av möbelshoppingen sen? ;-)

Krya på lilla T!

/Bella

♥ Affi ♥ sa...

De svart-vita kuddarna på översta bilsen ska absolut inhandlas! Vilka fynd-priser!
Lycka till med möbel-monterandet!
Kramar Affi

Linruz sa...

Hihi här är redan kuddfodralen hemklickade.
Hoppas verkligen de är lika snygga i verkligheten som på bilden.
Kram kram Lina

Gro sa...

Fikk for noen dager siden mitt første kjøp fra H&M Home - en hvit gulvmatte med sorte striper. Ble overrasket over kvaliteten.

Håper du viser frem prosjektet når dere er ferdige!

Ha en fin kveld!

Tant Åsa sa...

Jättefina bilder från H&M måste in och klicka hem något. Jag är jättenyfiken på ert nya projekt vad kan det vara? Lycka till med möbelbyggandet.

lugna gatan sa...

Hej!
Så spännande med ert nya projekt,är jätte nyfiken.
Ser fram emot lite bilder =)

*Hoppas lilla skruttan mår bättre idag!

Kram Jeanette

På vår udde! sa...

Bella: Det kommer bilder från möbelshoppingen senare, när det är klart, lovar!

Affi: Möbelmonterandet gick helt problemfritt, förutom att en dragkedja gick sönder (såklart...)!

Lina: Japp, hemklickade här med!

Fire barn i familien: Jag har hört från flera håll att kvaliteten har överraskat! Klart att jag kommer att visa bilder från projektet!

Tant Åsa: Ja, det är lite grejer på gång... Visar bilderv så fort det första etappen är klar!

Jeanette: Sessan har fortfarande feber och snoret rinner, men humöret verkar vara på topp idag efter många timmarssömn inatt!
Kommer bilder, lovar! Måste fixa detaljerna först bara...

Tack samtliga för era fina kommentarer, så kul att ni är intresserade! Kramelikram!

Min plats i solen sa...

Ljuvliga bilder! De andas så mycket sommar att man nästan kan längta ihjäl sig efter varma vindar och härligt ljusa sommarkvällar. :) Soliga kramar Lotta

Related Posts with Thumbnails