16 maj 2010

Återträffen

.
.
Riktigt kul med hysteriskt skrattande, har det varit i helgen då vi haft återträff, 15 år efter avslutad vintersäsong i Sälen!
Bomans i Trosa intog vi en fyra rätters middag med goda utvalda viner, pratade gamla minnen, uppdaterade oss på de senaste 15 åren och fnittrade in på småtimmarna!


Sälen säsongen 94-95 var synonymt med GES dvs. Glenmark, Eriksson & Strömstedt!
CD:n gick på repeat nästan dygnet runt! Vem mins inte "När vi gräver guld i USA" och "En jävel på kärlek"? Så gissa om vi höll på att skratta ihjäl oss (mest jag, tror jag) när det visade sig att Mr. Strömstedt himself bodde på hotellet! Vilket sammanträffande!  :-)


Bomans var ett supermysigt hotell med trevlig personal, god mat och skön miljö, en romantisk weekend med älsklingen måste planeras in där inom en snar framtid!
Kanske har man tur och får det här "raffiga tigerrummet", som A och jag fick dela på under vår vistelse där! 
Tusen tack för en superkul helg, tjejer + kille!


.

4 kommentarer:

mamma muh sa...

Låter som en riktigt mysig Tjej-helg, fast det var visst en "tupp" i hönsgården oxå! Jag hade en härlig Spa-helg med tjejkompisar förra helgen, det behöver man ibland!!
Ha en bra vecka Kram Marianne:)

Anonym sa...

Tack själv Helena! Visst har vi haft en kanonskön helg med massor skratt, mycket roligt som poppar upp i minnet... härligt! Ta hand om dig så hoppas jag att det inte tar 15 år till nästa träff!
Kram Mia
pst! Vilka kort... dags att inreda sig lite ;)

Camilla sa...

Så kul att träffas efter så lång tid.
Camilla

På vår udde! sa...

Marinne: Det behöver man verkligen!

Mia: Håller med lite inredning är aldrig fel!

Camilla: Det var verkligen superkul, kändes som om det gått typ ett år eller så!

Related Posts with Thumbnails