13 maj 2010

Att vårda kärlek...

.
.
Så här i efterdyningarna av helgens bröllop, som jag fick bevista själv då min älskling var upptagen på annat håll, längtar jag extra mycket efter kärlek och romantik! Ibland blir vardagen så påtaglig, och kärlekspar som har barn, behöver resa bort på tu man hand och bara bry sig om varandra!

Vi brukar vara bra på att pysa iväg för att mysa, men den här våren har gått i rasande fart och det har helt enkelt inte hunnits med. Vi har planerat miniresor både till Göteborg, Stockholm och London men ingen har blivit av. Det har kommit saker i mellan varje gång!Ciao Bella

De här bilderna fick den romantiska globetrottern i mig att verkligen börja längta efter en weekend på något mysigt och varmt ställe. Den här kalla våren gör att Sthlm, Gtbg och London känns lite mindre lockande! Längtar nog mer till typ Rom, Barcelona eller Nice!

Nu skall jag gå och pussa lite på min älskling och lägga fram ett förslag!


Vårda er kärlek!

.

6 kommentarer:

Hemlängtan interiör & design sa...

Så sant, kärleken behöver tid på tu man hand!
Vi var i Prag på en långhelg senast jag och maken. Hade det såå mysigt.
Ett resmål som jag varmt rekommenderar, särkilt om man gillar städer, som jag!
Må gott!
Marie

Mikaela sa...

Jag håller verkligen med dig, man behöver komma ifrån barn, hus och vardag för att bara vara själva ibland. En arbetskamrat till mig tar in på ett mysigt hotell i gamla stan (Stockholm) varje vinter själva. De äter gott ser någon teater, och jag blir lika sugen varje gång men har tyvärr svårt att lämna bort barnen.
By the way vilket vackert hus ni verkar ha, strålande läge!

MVH Mikaela

mamma muh sa...

Barcelona kan rekommenderas! Var där för ett år sedan, helt underbar stad som har allt. Åk då oxå upp till Monserrat i bergen helt otroligt vackert!
Hoppas vi ses snart!!:)Kram Marianne

På vår udde! sa...

Marie: Jag har hört fler som gillar rag, kan vara ett alternativ!

Mikaela: Ja det förutsätter att man har någon att lämna sina små juveler till... Stockolm brukar vi besöka själva någon/några ggr per år! Mysigt!!!

Marianne: Jag har ju bott i Spanien men aldrig besökt Barsa, tyvärr! Måste dit någon gång...

chatarina sa...

Hej! Skönt att få åka iväg på tu man hans ibland..jag har bott i Italien och rekommenderar så klart det underbara landet!!
Kram

På vår udde! sa...

Chatarina: Riktigt sugen på Rom har jag varit ett bra tag...

Related Posts with Thumbnails